L'Ajuntament de Figueres presenta els serveis de l'Oficina d'Empresa i Emprenedoria (OEE)

L'OEE ofereix diversos serveis a emprenedors, empreses i persones aturades, que es divideixen en 3 eixos: Empresa, emprenedoria i Invest-In.

L'Ajuntament de Figueres va presentar ahir els serveis de l'Oficina d'Emprenedoria i Empresa, el punt de contacte, informació i assessorament per la formació, el creixement i la competitivitat, de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. L'acte, una sessió divulgativa adreçada a usuaris potencials, va tenir lloc a l'auditori Caputxins i va ser inaugurat per l'alcaldessa Marta Felip.

L'Oficina d'Emprenedoria i Empresa ofereix diversos serveis a emprenedors, empreses i persones aturades, que es divideixen en 3 eixos: Empresa, emprenedoria i Invest-In. Pel que fa a l'eix d'emprenedoria, l'Oficina d'Emprenedoria i Empresa ofereix assessorament per a la creació d'empresa, formació en creació d'empreses, accions de sensibilització en emprenedoria, premis emprenedors de l'Alt Empordà, programes de consolidació empresarial, traspàs de negocis i de relleu en l'empresa familiar, suport a empreses innovadores en sectors emergents, i accés al finançament (microcrèdits i inversors privats). L'eix Invest in Girona-Figueres inclou la recerca i acompanyament d'empreses que vulguin invertir a l'Àrea Urbana de Figueres quant a recerca de localitzacions per a l'activitat empresarial, recerca de finançament i subvencions, suport en els tràmits de creació i instal·lació de l'empresa, recerca i formació de treballadors.

Per últim, pel que fa a l'eix d'Empresa, l'Oficina d'Emprenedoria i Empresa ofereix el programa de creixement i innovació empresarial, formació empresarial a través de cursos i píndoles empresarials, programa de foment de les TIC, butlletí de subvencions, observatori socioeconòmic, metodologia E+D+R, programa de dinamització del sector agroalimentari, i recerca de treballadors.

L’Oficina d’Emprenedoria i Empresa col·labora amb un ampli ventall d’organitzacions empresarials i entitats, per tal de fer arribar els seus serveis a les empreses del nostre territori: ACCIÓ – Generalitat de Catalunya, FOEG, PIMEC, Cambra de Comerç de Girona, Fòrum Imagina, Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona, Universitat de Girona, XEC, BAGI. En l'acte celebrat ahir, es van donar a conèixer els serveis que ofereixen aquestes organitzacions empresarials.

La sessió també va comptar amb la intervenció del delegat a Girona d'ACCIÓ, Ferran Rodero, que va presentar l'agència per la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya, i el doctor en Economia i Empresa de la Universitat de Girona, Miquel Carreras Simó, que va exposar l'estudi Caracterització dels perfils econòmic-financers a tres sectors empresarials figuerencs: un estudi multivariant, comparatiu i temporal (2008-2015).

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar