Figueres millora l’accés a l’estadi Albert Gurt des de la Pujada del Castell

El cost final del projecte és de 38.974€ i les obres finalitzaran el 15 de juny. Aquesta actuació es realitza en compliment de l'acord amb el Grup Municipal del Partit Popular a Figueres.

L'Ajuntament de Figueres ha començat aquesta setmana les obres de millora del camí d'accés a l'estadi Albert Gurt des de la Pujada del Castell. L'actuació consistirà en habilitar el vial d'accés a l'estadi Albert Gurt des de la Pujada del Castell anivellant el paviment per pujar la cota del vial, i ajustar-lo al mur de contenció de les pistes d'atletisme.

S'aprofitarà també per realitzar la canalització i recollida de les aigües de pluja provinents de l'estadi, i que provocaven l'arrossegament de terres i pedres cap a les pistes de tenis.

L'acabat del vial es farà mitjançant un paviment de formigó amb una pendent constant, cosa que millorarà el trànsit de vehicles per aquest vial, que estava molt malmès per les aigües de pluja.

El cost del projecte és de 38.974€ i les obres finalitzaran el 15 de juny.

El Regidor de Serveis Urbans, Quim Felip, remarca la importància d'actuar no només en el paviment del vial sinó també en la canalització de les aigües de pluja que provoquen els esvorancs en aquest camí, i evitar que afectin també les pistes de tenis.

L'alcaldessa, Marta Felip, destaca la necessitat d'aquesta actuació, que juntament amb l'arranjament de la Pujada del Castell fet aquest mes d’abril, i l'asfaltatge que aquests dies s'està realitzant per millorar l'entrada del Poliesportiu Municipal, es comença a resoldre una petició històrica a la zona esportiva.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar