Èxit rotund del quatre mans dels estrellats Arnau Bosch de Can Bosch i Xavier Sagristà del Castell Peralada Restaurant

Continua la edició d'aquest any del Tast i Tastets on es porta als comensals a fer un passeig pel territori català amb la fusió de diferents estils gastronòmics.

En el Tast i Tastets del Castell Peralada Restaurant d'aquest any es proposa que cada jornada vingui un cuiner representant cadascuna de les províncies catalanes i es prepari un menú a quatre mans que consta de quatre tapes, quatre plats principals, formatges i dos postres.

L'últim Tast i Tastets que s'ha dut a terme va ser el dimecres 24 d'octubre. Aquesta jornada va tractar sobre la cuina del mar de Tarragona i va comptar amb la presència del xef Arnau Bosch, la tercera generació de xefs a Can Bosch, un restaurant amb una Estrella Michelin que tenen com a filosofia portar el mar al plat. Una cuina que combina amb ofici els productes que li aporten les barques de pesca de Cambrils i els fruits i verdures que es cullen als pobles del voltant. Tot aquesta qualitat combinada amb la cuina de Xavier Sagristà que és una evolució de segles de tradició culinària reinterpretada de manera creativa i basada en els exquisits productes del territori, van crear un vespre perfecte amb plats que homenatjaven plats típics de les terres de Tarragona i productes del mar.

En els entrants es va poder gaudir d'un vermut de Reus amb olives en format cullera, un panet de tinta cruixent farcit de calamar o una brava fullada amb emulsió de pebre vermell entre altres.

Els plats principals van està a l'altura del gran començament de menú. Amb plats deliciosos i creatius com la interpretació de la clotxa o el all i pebre de xai de llet. Sense oblidar-nos de la selecció de formatges preparada pel Toni Gerez.

I per acabar, dos magnífics postres que van aportar el toc dolç a una sorprenen vetllada amb cítrics i menjar blanc.

Aquest cicle gastronòmic ofereix una programació de sopars maridatge temàtics. Cada una de les jornades culinàries s'està centrant en una de les províncies catalanes i el menú és confeccionat per Sagristà juntament amb el xef convidat i maridat per Gerez.

Tots els sopars maridats són a les 20:30h al Castell Peralada Restaurant amb un cost de 110€.

Els següents Tast i Tastets d'aquest any seran:

28/11/2018 | Tast i Tastets Cuina Pallaresa de Lleida. Mariano Gonzalvo (Lo Paller del Coc)
13/12/2018 | Tast i Tastets Cuina de Mar i Muntanya de Girona. Jordi Vallespir (La Pahissa del Mas Pou)

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar