Un diumenge complet pels Vailets de l'Empordà: Celebració del 100è aniversari del club Esportiu Llançà i la Festa Major Sant Martirià de Banyoles

Pel matí, els 225 futbolistes del CE Llançà, concentrats en 18 equips, van sortir un darrere l'altre fins el cercle central del camp per fer pinya al pilar de 4 que la colla castellera va aixecar en motiu de la celebració del 100è aniversari del club i donar la benvinguda a la nova temporada. Per molts anys més CE Llançà !!!

Per la tarda, els blau-cel compartien la plaça amb els Esperxats de l'Estany, els Xerrics d'Olot i els castellers de les Gavarres a Banyoles per la seva Festa Major.

Després de la ronda de pilars simultanis, la colla empordanesa va descarregar tots els seus castells de 6 amb fermesa i solvència. Enfilaven el primer castell de la seva actuació amb un 3 de 6 amb agulla molt estable fins el final estrenant una terça, seguit del 3 de 6 i acabant amb la torre de 6.

Es van veure els castells més alts de les mans dels amfitrions, els Esperxats de L'Estany, que van descarregar el 3 de 7 sense cap complicacions seguit d'un 4 de 7 i un 7 de 6 en tercera ronda. Per arrodonir la seva actuació van aixecar 4 pilars de 4 simultanis. Van sortir de plaça eufòrics i amb moltes ganes de celebrar-ho.

Per la seva banda, els castellers de les Gavarres van descarregar un 4 de 6 en primera ronda seguit d'un 4 de 6 amb agulla i un 3 de 6 per tancar la seva actuació.

Finalment, els Xerrics d'Olot van descarregar un 3 de 6 amb agulla, la torre de 6, el 3 de 6 i un pilar de 5.

Ara ja, queden dues actuacions per acabar la temporada i els Vailets de L'Empordà no baixen el ritme, segueixen els seus assajos els dimarts i divendres a Castelló. Veurem un altre castell de 7 blau-cel aquesta temporada?

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar