Des d’aquest mes de setembre ja es pot consultar l’oferta d’activitats de la Motxilla Pedagògica del Consell Comarcal per al curs escolar 2018-2019, a través de la pàgina web específica d’aquest recurs educatiu.

Per a aquest curs es posa a disposició dels centres escolars de la comarca un total de 113 activitats i tallers, 29 dels quals van adreçats a infants que cursen educació primària i 84 activitats s’adrecen a alumnat de secundària de la comarca.

La tramitació on-line de la sol·licitud d’activitats es realitza a partir d’un formulari electrònic que és necessari complimentar per a cadascuna de les activitats que es sol·licitin. La data màxima per a l’enviament de les sol·licituds de les activitats és el 26 d’octubre. La Motxilla Pedagògica va oferir el passat curs escolar un total de 57 activitats, en les quals varen participar 1.425 alumnes altempordanesos.

Aquest servei és un recurs que recull tota l’oferta educativa que les diferents àrees del Consell Comarcal adrecen als centres educatius de l‘Alt Empordà. Les activitats i tallers que s’ofereixen dins d’aquest recurs educatiu estan organitzades a l’entorn de deu centres d’interès: educació ambiental, interculturalitat i cultura de la pau, gènere i prevenció de la violència, educació per a la salut, consum, esports, treball i formació, noves tecnologies, joventut i altres recursos. Des del curs escolar 2010-2011 algunes de les activitats incloses a la Motxilla Pedagògica estan finançades en part pels centres educatius que les sol·liciten.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar