Torna el cinema d’autor en versió original de mà del Cineclub Diòptria, que es trasllada al s C inem es Las Vegas

El cineclub continuarà vinculat a La Cate on iniciarà sessions de la FilmoXarxa i mantindrà les projeccions de col·laboració amb entitats de la ciutat.

El mític Cinema Las Vegas de Figueres reobria les portes el passat mes d’abril, 18 anys després del seu tancament, a iniciativa del cineasta Ventura Pons, que compta amb el recolzament de l’Ajuntament de Figueres.

La recuperació d’un del cinemes del centre de la ciutat és sens dubte una molt bona notícia pels i les amants del setè art, i el Cineclub Diòptria no ha volgut deixar passar l’ocasió de traslladar-hi les sessions de cinema d’autor en versió original que proposa els dijous al vespre, aprofitant la oportunitat que ofereixen unes sales equipades amb la darrera tecnologia digital que permeten projectar en una immillorable qualitat d’imatge i so.

El cineclub reprendrà la seva activitat el dijous 4 d’octubre a les 21.30h amb la multipremiada pel·lícula del director americà John Carroll Lynch, Lucky, a la que seguiran la brasilera Siempre juntos (Benzinho) de Gustavo Pizzi, l’11 d’octubre, l’alemanya Western de la cineasta Valeska Grisebach, el 18 d’octubre, i l’argentina La novia del desierto de Cecilia Atán i Valeria Pivato, el 25 d’octubre.

Tanmateix, Diòptria conservarà un estret vincle amb l’espai cultural la La Cate, on mantindrà les col·laboracions amb entitats de la ciutat, i on ben aviat estrenarà una nova proposta cinematogràfica vinculada a la Filmoteca de Catalunya, la FilmoXarxa.

Lucky 1

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar