El Pessebre Vivent de Darnius se solidaritza amb les persones  sense sostre

La quarta edició del Pessebre Vivent de Darnius va recaptar 160 euros per el col·lectiu Trobades amb Sostre. 

L'organització del pessebre es mostra solidària amb les persones sense sostre, mentre l'any passat ho feia amb els refugiats fent una donació a l'ONG Proactiva Open Arms. Enguany l'aportació econòmica s'ha fet al col·lectiu de Trobades amb Sostre, inscrit al Centre d'Acollida i Serveis Socials de Girona, La Sopa.

El Pessebre Vivent de Darnius es va celebrar el 23 de desembre amb entrada gratuïta. El públic va poder gaudir de l'espectacle que va introduir novetats com una escena dedicada a la tradició surera o una altra al Pantà de Darnius-Boadella. Altres representacions tradicionals com la del curandero Moreu, el Pou dels Desitjos o el mercat on es reparteix sopa, es van tornar a repetir. Com a sorpresa, la quarta edició del pessebre va celebrar-se amb acompanyament de música medieval en viu. El conjunt empordanès Festorum va ser l'encarregat de transportar a través de les notes el municipi empordanès a temps remots.

Durant l'esdeveniment, es van repartir més de 50 litres de sopa, garnatxa de Capmany, coques fetes per la gent del poble i fruits secs. Un vespre acompanyat pel temps on tots els assistents van poder gaudir-ne al costat dels focs de la taverna romana.

L'acte es va poder celebrar gràcies a la col·laboració desinteressada de voluntaris i veïns, amb l'ajuda d'empreses i entitats locals, i amb el suport de l'Ajuntament.

En els propers dies els assistents estan convidats a valorar i fer aportacions de millora de cara a pròximes edicions per vies de comunicació digitals, qui vulgui també pot deixar testimoni al llibre de record del pessebre que guarda l'Ajuntament de Darnius. Aquest 2018 el pessebre d'aquest municipi celebraria els seus 5 anys des de la seva nova arrencada.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar