Peralada inicia amb molta afluència de públic, les representacions del Pessebre Vivent

El Pessebre Vivent de Peralada va iniciar les seves representacions els dies de Nadal i de Sant Esteve. El pessebre, que compta amb la col·laboració de més d’un centenar de veïns dels municipi, ja ha rebut 700 persones en les dues primeres funcions.

Els dies 30 de desembre del 2017, així com l'1 de gener del 2018 a les 7h de la tarda, l'activitat continuarà oferint als assistents un fidel retrat del naixement de Jesús, que es recrearà, dins el marc incomparable dels Jardins del Castell. Una oportunitat única també, per descobrir aquest espai del Castell de Peralada.

En aquest entorn natural es representen una quinzena d’escenes, algunes d’elles renovades, però sempre mantenint l’estructura bàsica del recorregut pels quadres més importants que expliquen el naixement de Jesús i d’altres que mostren oficis antics, alguns que gairebé han desaparegut: el cisteller, les filadores, les remeieres, el picapedrer, el ferrer, la castanyera, entre d’altres. Les novetats d’enguany són una variació en el recorregut i una nova presentació, que recrea L’Anunciació de l’Àngel a Maria.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar