El Pessebre Vivent de Darnius 2017 tornarà a tenir sorpresa

El Pessebre Vivent de Darnius se celebrarà el dissabte 23 de desembre i ha anunciat que tornarà a tenir una sorpresa pels visitants.

La quarta edició del pessebre s'iniciarà a la Plaça Major amb una primera passada a les 19.00h i una darrera a les 19:45h. El recorregut serà pel casc antic del poble on els romans seran els encarregats de guiar l'espectacle. Amb l'objectiu de donar a conèixer el pessebre hi haurà una nova col·laboració externa que s'integrarà amb la tradicional representació nadalenca. Els organitzadors no han revelat el nom de qui serà l'encarregat de fer aquesta contribució.

"El 2016 vam fer una funció teatral dins el pessebre que no es va descobrir fins al final quan els actors ho van dir, aquest 2017 hem preparat també una sorpresa", diuen els organitzadors del pessebre, que en l'edició prèvia, van comptar amb la contribució de la companyia gironina la Mosca Teatre. Aleshores, els actors de la companyia van fer una funció fictícia entre el públic que els mateixos no van revelar fins al final de l'espectacle. A banda de la col·laboració externa, el pessebre vivent inaugurarà noves escenes com la del pantà o una dedicada a la tradició surera.

Com altres edicions, l'accés al pessebre serà gratuït i els visitants podran gaudir de la típica sopa mentre realitzen el recorregut. Al final de la representació, coques, fruits secs i garnatxa, amenitzaran la vetllada al voltant de la taverna romana.

Una celebració solidària

El pessebre està organitzat pel poble amb la col·laboració de l'Ajuntament de Darnius i amb el suport d'empreses i entitats de la zona.

"Pensem que és compatible l'esperit festiu i nadalenc del pessebre amb un sentiment de solidaritat, és per això que cada any el nostre pessebre contribueix amb una causa. L'any passat vam recaptar 250 euros per Proactiva Open Arms, organització que fa tasques de rescat al Mar Mediterrani, aquest any volem col·laborar amb els voluntaris que treballen amb la població sense sostre. Som un pessebre petit però el que importa és la voluntat", diu Pau Llosa, un dels figurants i col·laboradors amb el pessebre.

Enguany una part de les donacions es destinarà a l'organització Trobades amb Sostre, els membres de la mateixa han expressat que: "Trobades amb Sostre agaraeïx la contribució que fa el Pessebre Vivent de Darnius 2017 amb el nostre projecte. Un projecte que pretén generar un espai de comunicació i comprensió que pugui ajudar a la població sense sostre a sortir de la situació de precarietat". L'aportació econòmica que farà el pessebre vivent de Darnius anirà destinada a ajudar aquest col·lectiu de persones inscrit al Centre d'Acollida i Serveis Socials de Girona, La Sopa.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar