Lliurats els diplomes de Garantia Juvenil al Teatre Municipal de Roses

Aquest matí ha tingut lloc al Teatre Municipal de Roses l’acte de lliurament dels diplomes als participants dels cursos de jardineria i manteniment de piscines i curs de monitor de menjador i transport escolar. Ambdues formacions s’inclouen en el programa de Garantia Juvenil que s’ha desenvolupat a la vila en els darrers mesos.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació que té per finalitat reduir l’atur juvenil, mitjançat ofertes de treball, pràctiques en empreses o la formació necessària per accedir al mercat laboral. En el cas dels cursos realitzats a Roses, cadascun ha comptat amb una part de de formació en ocupabilitat i habilitats socials, de 65 hores de durada, i 90 hores de formació específica.

Aquesta formació ha estat adreçada a joves de 16 a 29 any, inscrits al Programa de Garantia Juvenil i s'ha dut a terme amb el suport de la Cambra de Comerç de Girona, Cámaras España, Ministerio de Empleo y Seguridad Social i Fons Social Euroepu, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roses

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar