Dissabte vinent, 21 d’octubre, tindrà lloc a Castelló d’Empúries la Jornada de formació per entitats i voluntariat “La Perspectiva de gènere i la gestió de la diversitat”, organitzada per la Taula d’Entitats d’Inclusió Social, l’Ajuntament Castelló d’Empúries i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Aquesta jornada, que se celebrarà al Convent de Sant Clara del Castelló d’Empúries, de 9:30h a 17:00h, té com a finalitat promoure la reflexió i el debat a l’entorn de la incorporació de la perspectiva de gènere i la gestió de la diversitat en els equips professionals i el voluntariat de les entitats.

La primera part de la jornada comptarà amb la ponència inaugural “La perspectiva de gènere: diversitat, igualtat i estereotips” a càrrec de Raül López, de l’Escola Lliure El Sol. A continuació hi ha previst el taller “Les ulleres de gènere; una mirada necessària sobre les desigualtats socials i la gestió de la diversitat”, dinamitzat per Mireia Martin de la Fundació Surt.

La sessió de tarda continuarà amb els tallers paral·lels següents. En primer lloc el taller “Desenredant el gènere, com empoderar el voluntariat com agents de canvi amb mirada de gènere”, dinamitzat per Iru Fontdecaba, de l’Associació Cúrcuma. I en segon lloc, el taller “Com definir projectes i accions amb perspectiva de gènere”, dinamitzat per Mireia Martin de la Fundació Surt.

La jornada es podrà seguir a través del compte de twitter @AEmpordainclou i els hashtags #generealtemporda i #diversitataltemporda

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar