'Cata La Cate', el nou espai de participació sociocultural

El primer dissabte de cada mes tindrà lloc la trobada ‘Cata La Cate’. Una quinzena de socis i voluntaris van participar en la creació d’aquest nou espai.

Els assistents a la 1ª Trobada del Soci van decidir anomenar ‘Cata La Cate’ a les trobades que tindran lloc cada primer dissabte de mes a les 12 del migdia. Aquest nou nom pretén captar l’atenció dels socis i ciutadans empordanesos per tal que participin activament en aquest nou espai comú, en el que es debatran i comentaran diversos aspectes de l’entitat, com la programació o el funcionament intern. El proper encontre tindrà lloc el dissabte 4 de novembre.

La 1ª Trobada del Soci, realitzada el dissabte 7 d’octubre, va comptar amb la participació d’una quinzena de socis i voluntaris, els quals van establir les bases d’un nou espai comú de debat i opinió sota el nom “Cata La Cate”. Entre tots es va decidir que aquest nom seria provisional, i que tindria una durada màxima d’un any, temps durant el qual s’intentaria captar més assistents a les trobades i donar-los la oportunitat de conèixer i participar a l’entitat.

En aquesta primera trobada també es va decidir que l’espai Cata La Cate tindria lloc el primer dissabte de cada mes a les 12 del migdia i que es parlaria de diverses temàtiques que afecten a l’entitat com la programació, la difusió de les activitats, la participació dels socis i la creació de noves propostes culturals a la ciutat i a la comarca.

Tot i que l’objectiu principal d’aquest primer encontre era definir un nom i una freqüència de trobada, els assistents van fer les seves primeres aportacions i es va parlar de potenciar branques culturals com la poesia o la presentació de llibres, la possibilitat de acollir parelles lingüístiques i la necessitat de millorar la difusió i publicitat de la programació que es fa des de l’entitat. El proper dissabte 4 de novembre a les 12 del migdia s’iniciaran les trobades ‘Cata La Cate’ i es definirà el funcionament i ordre del dia aquest nou espai comú sociocultural i participatiu.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar