Pilar Farrés duu a terme la performance 'Rebutjats' a les II Jornades en Solidaritat i Cooperació de Figueres

Pilar Farrés va dur a terme divendres la performance 'Rebutjats' al Centre Cívic Joaquim Xirau (Marca de l'Ham) de Figueres en el marc de les II Jornades Formatives en Solidaritat i Cooperació.

Aquesta performarnce s'havia dut a terme dues vegades abans, totes dues en el marc d'Empordoneses 2016. La primera al Museu del Joguet de Catalunya, la Rambla de Figueres i als carrers adjacents; i la segona a la Plaça Catalunya i Plaça del Gra. Aquesta acció vol denunciar la falta de solidaritat dels governs envers els refugiats.

REBUTJATS
SÍNTESI: De Refugiats a Rebutjats. Fugen de la mort amb la il·lusió de ser acollits per la pròspera Europa, d'obtenir-hi un refugi. Estafats per les màfies, travessen el mar. Molts d'ells no aconsegueixen arribar a les platges. I els que hi arriben, són emmagatzemats en campaments sense els més mínims serveis. Malviuen precàriament, amb fred i pluja, oblidats. Al final del camí es troben amb el filferro espinós, tanques i militars que els impedeixen el pas, no poden avançar, per ser, finalment, Rebutjats.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar