V edició dels Tastets Surrealistes: unió de gastronomia, Dalí i Figueres

Novament, 22 restaurants figuerencs participaran en la ruta dels Tastets Surrealistes, amb uns menús -formats per sis tastets i una Inèdit- que oscil·laran entre els 15 i els 25 euros. L’esdeveniment tindrà lloc del 15 de juny al 15 de juliol.

El tret de sortida d’aquesta V edició serà el dia 15 de juny de 7 a 9 del vespre, a la plaça Gala-Salvador Dalí, en un acte totalment obert al públic. Es repetirà, doncs, la fórmula de l’any passat, amb la venda de tiquets a 2 euros, cadascun dels quals inclourà un tastet d’algun dels 22 establiments més una copa de cervesa Inèdit.

Segons Masquef, regidor de Fires i Mercats de la ciutat, “els col•laboradors estan encantats de formar part d’aquest projecte, el qual no ha estat ni ha de ser mai una ruta de tapes convencional”. Per això, posa en rellevància que l’objectiu per a la present edició és millorar la qualitat del projecte: “Tenim definida la fórmula de l’èxit. Per això, seguim el mateix camí, tot i que amb ganes de no adormir-nos i, per tant, perfeccionar-lo”. En aquesta cinquena edició s’aprecia com el preu màxim dels menús ha augmentat, “bàsicament perquè els millors restaurants de la ciutat puguin formar-hi part amb els seus millors productes”. Enguany, s’ha intensificat considerablement la campanya publicitària en els àmbits local, provincial i nacional. A més, també s’ha realitzat una campanya orientada al públic francès.

Masquef, a més, no passa per alt la “bona sintonia” del consistori amb l’associació Comerç de Figueres, atès que “amb esdeveniments com el Casa’t Empordà o els mateixos Tastets queda clar que és fàcil portar a terme iniciatives conjuntament”. La principal finalitat, diu, és la “dinamització tant de l’activitat comercial com turística de la ciutat”. Durant aquest mes, Masquef convida a tothom a passar per la plaça Palmera, on hi haurà una exposició de fotos de cartells d’altres edicions, així com un desplegable amb els tastets disponibles i els restaurants participants aquest 2017.

A més, durant aquest període de tastets, la ciutat estarà farcida de tot un seguit d’activitats paral·leles a la gastronomia, com el 23è Festival de Jazz i altres actes musicals, la Fira de la Gent Gran, les Justes del Rei Jaume, la diada castellera, les revetlles de Sant Joan (a la Cate) i Sant Pere, actes commemoratius, tornejos esportius, entre altres celebracions que cal consultar i anotar bé al calendari.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar