Regina Dos Santos serà a la V edició de la Fira de la Gent Gran de Figueres

La Fira, abraçada als Tastets Surrealistes de la ciutat, també celebrarà el cinquè aniversari. Serà els dies 16, 17 i 18 de juny, amb un Casal de la Gent Gran cada vegada més implicat.

“És imprescindible cuidar d’aquesta fira , per tal de fer-la créixer any rere any. Personalment em fa molt, molt feliç ajudar a organitzar aquest esdeveniment, el qual pretenem que sigui intergeneracional. És important que la ciutat tingui un envelliment actiu”. Així d’entusiasmat es mostra Jordi Masquef, a l’hora de descriure la V edició de la Fira de la Gent Gran de Figueres.

Aquesta fira s’iniciarà el divendres 16 a la plaça de l’Ajuntament, on, a partir de les 10 del matí, es duran a terme activitats de gimnàstica, les quals han tingut lloc, de forma exitosa, durant tot l’any al Casal. A la tarda, a la Rambla, Trobada de grups de rock d’abans i d’ara de l’Alt Empordà (a partir de les 18.30 h).

L’endemà, la Rambla estarà farcida de 15 estands amb entitats dedicades al sector assistencial. Així mateix, els Mossos i la Policia Local s’encarregaran de dur a terme diverses demostracions, per saber com cal actuar en cas de furts i situacions complicades. També, durant el matí, diverses corals i escoles figuerenques hi actuaran. Al vespre, també a la Rambla, Fira show-espectacle de la Gent Gran 2017. Persones del casal desfilaran amb vestits que ells i elles hauran creat i actuaran en un format de playback. Com a artista convidada, vindrà la Regina Dos Santos, cantant i ballarina brasilera.

Finalment, el diumenge, a la plaça Catalunya, audició de sardanes, dinar popular i ball de tarda. En referència a aquest dinar, Masquef espera que hi hagi, almenys, unes 400 persones, com en altres edicions, ja que “és una trobada molt maca”.

Per concloure, el regidor de Fires i Mercats de la ciutat fa un “especial agraïment a Rosa Lloveras (presidenta del Casal de la Gent Gran), així com a Margarita Custey, Ramon Serra, Dolors Pujol, Míriam Lladós i, és clar, a tota la gent participant en el Casal de la Gent Gran”.

Programació AQUÍ

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar