El Fast, Festivalet Altempordanès Sense Trumfus, fa 5 anys

El FAST (Festivalet Altempordanès Sense Trumfus) presenta la 5a edició, consolidant-se com a espai teatral de les comarques gironines. Les funcions seran cada divendres i dissabte del 30 de juny al 22 de juliol l’era de Mas Gironí de Garrigàs (Alt Empordà) a les 22:30 h.

La programació d’enguany compta amb algunes de les companyies més punteres del teatre emergent, com són La Calòrica amb Fairfly (dissabte 01-07-17) Ricard Farré i Enric Cambrany amb Les dònes sàvies (dissabte 22-07-17) i El Somni Produccions amb Un tramvia anomenat desig (dissabte 15-07-17).

Les noves companyies gironines La Llarga amb ON AIR (divendres 30-06-17) i Estat Particular amb Pensió Eden (divendres 21-07-17) seran les representants del teatre que s’està gestant a les nostres comarques.

Amb motiu del 5è aniversari del festival hem organitzat un cap de setmana Revival, on dues de les companyies que varen formar part del primer FAST ens porten les noves propostes, Marcel Tomàs amb TRAMS (divendres 8-07-17) i Mali Vanili amb Lo nostre funciona (dissabte 9-07-17).

La nit de la màgia pensada per poder-la gaudir amb tota la família anirà a càrrec del Mag Isaac amb el seu espectacle Imperfecto (divendres 14-07-17) Els membres de l’Associació FAST (Fanàtics i Amics Súper Teatreros) estan molt orgullosos de poder presentar aquesta programació amb la complicitat de totes les companyies que un any més ens demostren la seva confiança i suport.

El FAST és possible gràcies als patrocinadors, mecenes i voluntaris de tot l’Alt Empordà que treballen per portar el teatre al jardí de casa on tothom hi és convidat.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar