El grup empordanès Lakaste presenta nous temes davant d'una trentena de persones al Palau de l'Abat de Llançà

Els músics, guanyadors del Sona9 2016, van donar a conèixer algunes cançons del nou treball "Aftersun".

Amb l'entrada, el públic va poder gaudir d'un vermut Obre Boques del celler Gerisena de Garriguella o d'una cervesa La Brava inspirada en la Costa Brava.

Una trentena de persones van assistir el passat dissabte, 24 de novembre, al Palau de l'Abat de Llançà per a gaudir del concert acústic de Lakaste. El grup empordanès, guanyador del Sona9 2016, va donar a conèixer temes del nou treball "Aftersun". Amb l'entrada, els assistents van poder tastar productes locals com ara el vermut Obre Boques del celler Gerisena de Garriguella o la cervesa La Brava, inspirada en la Costa Brava.

Aquesta activitat, organitzada per l'equip del projecte Ecoturisme Empordà amb el suport de Llançà Turisme, confirma l'inici d'un cicle de concerts en format acústic que se celebraran en aquest espai d'interès històric i patrimonial de la vila de Llançà fins a finals de 2019.

Una iniciativa multidisciplinar

Ecoturisme Empordà és un projecte de comunicació global que pretén donar a conèixer l'Empordà des de la seva vessant més responsable, ètica i sostenible. A través de la plataforma www.ecoturisme-emporda.cat, es promouen les activitats de turisme de natura i les propostes d'oci sostenible i responsable que s'organitzen a l'Empordà per descobrir el territori. Un dels principals objectius d'aquest projecte independent, global i col·laboratiu és impulsar una xarxa de propostes ecoturístiques de qualitat, àmplia i diversa creada a partir de les sinergies establertes amb els diferents agents empordanesos encarregats de la seva organització. Una de les altres línies d'acció d'Ecoturisme Empordà és donar a conèixer els productes ecològics, artesans i de proximitat elaborats a l'Empordà per petits productors i cooperatives. Per aconseguir-ho els responsables del projecte, el Carles Sòria i la Cristina Flores, compten amb una botiga virtual integrada al portal web i amb una xarxa d'establiments col·laboradors que participen en la distribució dels Ecotastets de l'Empordà.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar