Figueres felicita les festes de Nadal amb una postal dissenyada per Mònica Campdepadrós

L'Ajuntament de Figueres ha volgut triar enguany una artista guanyadora de les Beques Agita com a autora de la felicitació de Nadal. La postal il·lustra una estrella emmarcada per la frase "Units fent pinya fem brillar el Nadal" i una silueta dels edificis icònics de Figueres.

Últim Tast i Tastets de la temporada dedicat a la Tòfona de Temporada al Castell Peralada Restaurant

El passat dimecres 13 i dijous 14 de desembre va ser el torn del Tast i Tastets de la Tòfona de Temporada, centrat només amb la cuina de Xavier Sagristà & Toni Gerez al Castell Peralada Restaurant.

Figueres presenta una programació  àmplia i transversal per a la festes de Nadal

Les activitats han estat coordinades per totes les àrees de l'Ajuntament, amb la implicació directa de Fires i Mercats, Acció Cívica, Educació i Joventut, amb un pressupost de prop de 200.000 euros.

Una seixantena de joves d'arreu del món aspiren a guanyar el 12è Concurs Internacional de Direcció de l'Orquestra de Cadaqués

El guanyador dirigirà 40 prestigioses orquestres durant tres temporades i l'assessorament durant un any del promotor musical, Alfonso Aijó.

La Cate s'emporta el 1r Premi a la Comunicació Associativa als #PremisAteneus2017

Dimarts al vespre va tenir lloc la 28ª edició dels Premis Ateneus de la Federació d'Ateneus de Catalunya a la Casa Milà de Barcelona, i La Cate va ser guardonada amb el Primer Premi a la Comunicació Associativa per la seva renovació d'imatge i la creació de la nova pàgina web de l'entitat.

L'Ajuntament de Roses guanya el Premi a la Millor Iniciativa en l'Administració Local dels premis E-TECH

L’Ajuntament de Roses es va erigir ahir, dimecres 13 de desembre, guanyador del Premi Digital E-Tech 2017 en la categoria a Millor Iniciativa de l’Administració Local, per la campanya preventiva “Per Carnaval no tot s’hi val”, impulsada per l’Àrea de Joventut. La campanya va arribar també com a finalista a la categoria Premi del Públic a la Millor Iniciativa de Màrqueting Digital Gironina.

Nou curs de monitors i directors de lleure infantil i juvenil a Figueres i a Llançà

L'Oficina Jove de l'Alt Empordà i l’Escola de Formació L’Empordà, organitzen un nou curs intensiu de monitors i de directors de lleure. El dos cursos es desenvoluparà aprofitant les properes vacances de Nadal i Cap d’Any a la mateixa seu de l'Oficina Jove, al carrer Anicet de Pagès de Figueres, en el cas de directors de lleure, i a la Casa de Cultura de Llançà, pel que fa al curs de monitors.

Figueres acollirà el projecte Womart de l'Associació Rebobinart, guanyadora del concurs de comissariat  de la Xarxa Transversal d'activitats culturals

L'acció central, que consisteix en una intervenció artística a l'espai públic, tindrà lloc el dissabte 14 d'abril de manera simultània a les 10 ciutats que conformen la Xarxa Transversal (Figueres, Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Reus, Sant Cugat del Vallès, Tortosa i Vilanova).

Oscar Gartín exposa la mostra 'Fragments' a Ca l’Anita, del 16 de desembre al 14 de gener

L’artista rosinc Oscar Gartín prendrà el relleu de Patrícia Soler el proper dissabte a Ca l’Anita, presentant l’exposició "Fragments". La mostra s’emmarca dins el cicle “Mirades Pròpies” que l’Ajuntament de Roses organitza anualment per donar a conèixer i projectar l’obra dels artistes locals. La inauguració tindrà lloc dissabte 16 de desembre, a les 20 hores.