La final del Gran Dictat aplega 51 participants de vuit instituts de l’Alt Empordà

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà va ser la seu, divendres passat, de la final d’El Gran Dictat, una iniciativa emmarcada en l’Any Fabra i que va promoure l’àrea de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

La comèdia d’èxit 'Dos más Dos', al TMR

El proper dissabte 28 d’abril (21 h), arriba a l’escenari del Teatre Municipal de Roses l’adaptació teatral de l’exitosa pel·lícula argentina “Dos más Dos”, que s’erigí com a film més vist a l’Argentina l’any 2012.

L'Ajuntament de Figueres organitza les III Jornades de Meteorologia, Aigua i Canvi Climàtic

L'Ajuntament de Figueres organitzarà del 26 d'abril al 22 de maig les III Jornades de Meteorologia, Aigua i Canvi Climàtic, amb l'objectiu de donar a conèixer, reflexionar i fomentar el debat sobre l'impacte del canvi climàtic a l'Empordà i a la regió Mediterrània.

Hora del conte, intercanvi de llibres i la tradicional fira de llibres i roses, actes de Sant Jordi 2018 a Roses

Amb motiu de la celebració de Sant Jordi 2018, l’Hora del Conte de la Biblioteca Municipal de Roses, oferirà dissabte 21 d’abril, a les 11.30 h, "La princesa i el drac", a càrrec de l’Aula de Teatre i recomanat per a infants a partir de 4 anys. Les tradicionals parades de llibres i roses a la plaça Catalunya i l’intercanvi de llibres de l’Oficina de Català, completen el programa d’actes.

Aquest Sant Jordi, Figueres serà una 'biblioteca humana'

La delegació a Figueres de la Xarxa de Convivència amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres organitzaran a la plaça del consistori una acció innovadora per fomentar la inclusió social a la ciutat a través del diàleg.

Exposició solidària de pintures a la sala d'exposicions del Consell Comarcal

La sala d’exposicions del Consell Comarcal acull la primera etapa d’una exposició solidària itinerant, que ajudarà a la investigació de les malalties minoritàries neurològiques de l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebrón.

El Consell Comarcal celebrarà divendres la final d’El Gran Dictat, en el marc de l’Any Fabra

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà serà la seu, aquesta divendres d’11 a 13 hores, de la final d’El Gran Dictat, una iniciativa emmarcada en l’Any Fabra i que promou l’àrea de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Festa de primavera a Camallera els dies 20, 21 i 22 d’abril

El proper 20, 21 i 22 d’abril, el municipi de Camallera gaudirà de diverses activitats per celebrar la festa de primavera organitzada per l’Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies amb la col.laboració de l’Associació Jovenalls de Camallera, on tots els actes són gratuïts i es realitzaran al pavelló poliesportiu amb servei de bar.

L'Ajuntament de Figueres presenta el cartell i la programació de l'Embarraca't 2018

Mago de Oz, Boikot, Tremenda Jauría, Auxili o Orquestra Di-Versiones són alguns que trepitjaran l'escenari de plaça Europa del 27 d'abril al 5 de maig.