El mercat del festival Terra de Trobadors s’amplia amb més carrers i nous espais per convertir-se en el mercat medieval de referència

El Festival Terra de Trobadors realitzarà el 8,9 i 10 de setembre a Castelló d’Empúries i s’ha convertit ja en el festival medieval de referència a Catalunya. L’aposta per el mercat com espai central del festival es visualitza amb l’ampliació fins a 120 parades de temàtica estrictament medieval i la creació de sis nous espais, entre els que destaca l’espai d’artesans d’època medieval.

Més de 1.200 nens participaran el 25 d'agost a la trobada dels casals d'estiu de l'Alt Empordà

Novament, per celebrar el final de la temporada d’activitats d’estiu, des de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal s’organitza la trobada des casals de la comarca, en el que s’ha considerat des de fa anys la festa de l’estiu dins del món del lleure a l'Alt Empordà.

Acosta Danza porta el talent cubà i l'eclecticisme d'estils damunt l'escenari del Festival Castell de Peralada

Talent cubà, eclecticisme d'estils i la dansa com a denominador comú per a un debut que, al mateix temps, ha servit de clausura. La companyia Acosta Danza ha tancat la 31a edició del Festival de Peralada portant a l'escenari del parc del Castell, i en primícia a l'Estat, un espectacle marcat per la fusió d'obres neoclàssiques i contemporànies.

Figueres participa als actes d'homenatge a Pep Ventura a Alcalà la Real

L'alcaldessa Marta Felip i el regidor de Cultura Popular, Quim Felip, van assistir a la recepció institucional a l'Ajuntament andalús i al Pregó de les Festes de Nuestra Señora de las Mercedes.

Peralada celebrarà el 45è Aplec de la Sardana

El Parc del Castell de Peralada serà un any més l’escenari escollit per celebrar l’Aplec de la Sardana que enguany arriba a la seva 45a edició.

El Festival d'Empúries tanca la seva quarta edició amb un 87% d'ocupació

La quarta edició del Festival d’Empúries – Concerts al Fòrum Roma ha assolit un 87% d’ocupació amb gairebé 5.000 assistents. Un total de cinc concerts en tres nits que es van dur a terme de l’11 al 13 d’agost.

Peralada ja té la geganta Na Mercadera

Es va estrenar dissabte en el marc de la IV Trobada Gegantera Medieval que es celebra dins els actes de la Fira Na Mercadera.

La companyia cubana Acosta Danza clausurarà Peralada amb un espectacle d'obres neoclàssiques i contemporànies

El ballarí i coreògraf cubà Carlos Acosta presentarà dijous al Festival Castell de Peralada, en primícia a l'estat espanyol, la seva nova companyia Acosta Danza, fundada a La Habana, amb l'espectacle 'Debut' en una producció de Sadler’s Wells i Valid Productions.

Manel oferirà un concert gratuït a l'Acústica de Figueres

Serà el concert "sorpresa" del dissabte 2 de setembre a l'Escenari Rambla.