Jornada 3 CB Escolàpies

Partit molt intens el viscut a última hora de la tarda del dissabte a un Pavelló força ple contra l'altre cap de grup.

El partit va ser molt obert en tot moment, amb alternances contínues al marcador fins que els visitants, van agafar una avantatge de 7 punts a falta de poc pel final. No obstant, els vermells, lluny de rendir-se van sumar punt a punt fins a forçar una pròrroga que els vermells van dominar des de bon començament. Amb aquesta victòria s'asseguren tenir un peu i mig al grup 1 de la segona volta.

MVP Gerard Isern #12

CB SANT CELONI 74-41 SÈNIOR FEMENÍ
Primer partit de la temporada de les més grans de la casa en un matx on la veterania de les locals així com la pressió sumat al poc encert de les visitants vand ecantar el partit que, tot i que va estar ben jugat per les vermelles, no van poder competir.

SOTS25 65-49 CB L'ESCALA
Derbi força dur el que es va jugar dissabte. Els vermells van dominar en tot moment el marcador gràcies a bones transicions i el bon fer defensiu.

JÚNIOR MASCULÍ A 78-66 BAM
Partit molt ben jugat durant 3 quarts, dominat en tot moment pels vermells, però que al final del partit els nervis van ajustar el resultat.

UNIÓ GIRONA 74-33 JÚNIOR MASCULÍ B
Partit on els locals van saber treure més profit del tir exterior (amb un gran encerrt) i on els visitants no van saber explotar la superioritat a la pintura.

CB FARNERS 43-51 JÚNIOR FEMENÍ
Bon partit el de les vermelles en el seu desplaçament a Farners, on van lluir bon joc. No obstant, les locals, a base d'esforç i el relaxament i nervis de les vermelles van ajustar el partit fins a l'últim moment.

CADET MASCULÍ 41-94 UNIÓ GIRONA
Partit on el físic provocat pels pocs efectius va ser determinant.

LA BISBAL ROIG 67-57 CADET FEMENÍ
Partit de diumenge on les vermelles van competir en tot moment, però on els errors no forçats i el poc encert en moments del partit i alguns moments de relaxament defensiu han decantat el marcador.

LA BISBAL NEGRE 71-26 CADET FEMENÍ UE CADAQUEÉS
A excepció del primer període, aprtit molt ben competit per les vermelles que van saber competir no fixant-se en el marcador.

PREINFANTIL MASCULÍ 55-9 PIA OLOT
Partit dominat de principi a fi pels vermells.

MINI MASCULÍ 2007 40-84 CE PALAMÓS
Un mal inici condemna els vermells.

CB SALT 53-60 MINI MASCULÍ 2008
Partit on els vermells han hagut de tirar d'orgull i casta, tot i els pocs efectius, per remuntar un matx que se'ls ha posat costa amunt des de bon començament.

CB SALT 103-53 MINI FEMENÍ 2007
Partit on les vermelles no han desplegat el seu millor joc.

CB ALBERA PERALADA 69-46 MINI FEMENÍ 2007/2008
Partit molt disputat on un mal parcial condemna les vermelles.

PREMINI MASCULÍ 2009/2010 61-37 BÀSQUET VILAFANT
Bon partit dels vermells que van desplegar molt bon joc.

LES ALZINES 66-3 PREMINI FEMENÍ 2009/2010
Victòria de les vermelles en un matx dominat de principi a fi.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar