12a edició de la Ratpenat

La nit del dissabte 29 de setembre, es va celebrar a Roses la 12a edició de la Ratpenat, la marxa nocturna del Cap de Creus amb un total de 260 participants.

El Club Ciclista Roses i Easybikes van preparar una Ratpenat amb una aposta única per la modalitat de caminar o córrer.

Aquesta opció va ser molt ben acollida atès que la participació va passar de la setantena d’inscrits de l’any 2017 als 260 participants d’enguany.

El circuit, pels voltants de Roses, tenia una distància i un desnivell que tant permetia exprimir-se corrents i intentant fer el millor temps possible, com anar acompanyat d’amics i familiars tot gaudint dels camins i dels paisatges nocturns de la nostra vila.

Una vegada finalitzada la marxa, tothom va poder entaular-se i gaudir d’un bon entrepà amb beguda, així com dels ja tradicionals de brunyols i garnatxa de l’Empordà, a banda de rebre un obsequi-record de la prova.

Aquest moment de descans serveix per comentar com ha anat, per compartir anècdotes ocorregudes i perquè els organitzadors puguin copsar que l’opinió dels participants, sent aquesta molt positiva i que ens engresca a continuar per aquest camí.

Des del Club Ciclista Roses i Easybikes, com sempre, volem agrair als col·laboradors, premsa, Policia Local i l’ajuntament de Roses la seva ajuda, i especialment a tots els voluntaris que van ajudar a que aquesta nova edició de la Ratpenat hagi sigut un gran èxit.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar