Empuriabrava acull la penúltima prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja

El Vichy Catalan Vòlei Tour–Campionat de Catalunya 2018 s'endinsa en la recta final. Aquest cap de setmana Empuriabrava (Castelló d'Empúries) acull la penúltima prova del calendari.

Tots els partits es disputaran a la platja d'aquesta localitat empordanesa els dies 25 i 26 d'agost.
La prova d'Empuriabrava, setena del calendari del Vichy Catalan Vòlei Tour, és l'última on els jugadors podran obtenir punts per classificar-se per les grans finals que es disputaran a Cambrils el 8 i 9 de setembre.

El dissabte 25 es disputarà la fase prèvia i l'endemà diumenge les semifinals i les finals, tant femenina com masculina, que seran retransmeses en directe pel Canal Esport 3 de Televisió de Catalunya: a les 17 hores la final femenina, i a les 18 hores la masculina. Durant el cap de setmana també es celebraran les proves del Vichy Plus, que finalitzarà dissabte mateix, i el Vichy Mixt, que es disputarà durant la jornada de diumenge en paral·lel al campionat.

El Vichy Catalan Vòlei Tour–Campionat de Catalunya 2018 el disputen jugadors federats i amb rànquing provinents de Catalunya, de la resta de l'Estat i d'altres països. Com a torneig homologat, també puntua pel rànquing del Campionat d'Espanya de vòlei platja. La sorra d'Empuriabrava acollirà totes les proves dels quadres masculí i femení, on malgrat la superioritat demostrada per algunes parelles al llarg del campionat, encara està tot per decidir. De moment, en totes les proves disputades fins ara s'ha assolit un gran nivell de joc i de participació, que de ben segur es repetirà a Empuriabrava.

Els resultats de les sis primeres proves han estat aquests:

Guanyadors Categoria masculina (6 primeres proves)

·Vilanova i la Geltrú: Nicolás Zanotta – Federico Corbo
·El Masnou: Nicolás Zanotta – Federico Corbo
·Lloret de Mar: Conrad Rovira – Ferran Serra
·Cunit: Agustín Correa – Lluís Badosa
·Mataró: Yamil Yanes – Gerard Aguilà
·Torredembarra: Nicolás Zanotta – Federico Corbo

Guanyadores Categoria femenina (6 primeres proves)

·Vilanova i la Geltrú: Erika Kliokmanaite – Carla Martínez
·El Masnou: Erika Kliokmanaite – Núria Bouza
·Lloret de Mar: Erika Kliokmanaite – Núria Bouza
·Cunit: Marta García – Marta Galceran
·Mataró: Erika Kliokmanaite – Núria Bouza
·Torredembarra. Erika Kliokmanaite – Núria Bouza

Estiu saludable

Com ha succeït a tots els municipis que han acollit el campionat durant aquest estiu, a la platja d'Empuriabrava es desplegarà novament la campanya 'Estiu Saludable' que acompanya al Vichy Catalan Volei Tour a totes les seus on es disputa. L'objectiu d'aquesta campanya és promoure hàbits de vida saludables i sostenibles i, alhora, conscienciar als participants i espectadors de la importància de tenir cura d'un mateix i de l'entorn. A tal efecte s'habilitarà un espai d'hàbits saludables on Vichy Catalan oferirà degustació dels seus productes entre els que destaca Vichy Catalan Fruit, la nova beguda de suc de fruita amb bombolles de Vichy Catalan elaborada en tres sabors: taronja, llimona i poma amb estèvia i 0% sucres.

Eina de promoció turística

El Vichy Catalan Vòlei Tour és una eina de promoció turística de primer nivell. El torneig fomenta l'activitat turística i econòmica de totes les poblacions costaneres on es disputa. Cada prova del campionat arrossega un miler de persones (entre esportistes i acompanyants) que fan una important despesa al comerç, l'hostaleria i la restauració de totes les platges que visita. Tots els visitants poden gaudir de les activitats que s'han programat amb motiu del Vichy Catalan Vòlei Tour.

Empuriabrava és una destinació turística de primer nivell. Totes les persones que es desplacin per seguir el Vichy Catalan Vòlei Tour podran gaudir d'una gran platja, d'un aeròdrom privat on es pot practicar el paracaigudisme esportiu i de 24 quilòmetres de canals interiors, que converteix a aquesta zona residencial en la més gran del món de les seves característiques.

Pel que fa tant a les activitats que es poden fer a Castelló d'Empúries i Empuriabrava com a l'allotjament, per a aquells que vulguin aprofitar el cap de setmana del Vichy Catalan Volei Tour per descobrir la població, es poden consultar en aquests enllaços:

Informació turística: http://castelloempuriabrava.com/empuriabrava/

Allotjament a Castelló d'Empúries: http://castelloempuriabrava.com/allotjaments/

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar