Sweet Aloha Costa Brava

Més de 150 Sweet Riders han participat en el “sunrise pà delsurf” en el que han vist sortir el sol des del mig de la Badia de Roses.

Dissabte s’ha celebrat el segon dia de la Sweet Aloha Costa Brava 2018. Les noies assistents han passat un dia fantàstic i intens d’esports nàutics, sol i molta diversió. El matí ha començat d’hora amb una so rtida en pàdel surf a les 6.11h en la que més de 150 noies han vist l’alba des d’un pàdel surf al bellmig de la Badia de Roses, “Una de les Més Belles del Món”. SPS Stand Up Padle Surf ha organitzat aquesta activitat que ha impressionat a les dones deportistes en un dia en el que ha brillat el sol i ha hagut molta activitat a l’aigua.

Després d’aquest espectacle tan especial han començat les diferents activitats a la platja entre moltes rialles, emocions i ganes de més esport. ION Club Golf de Roses ha sigut l’encarregat de realitzar l’activitat de windsurf que s’ha pogut desenvolupar a la platja amb un suau vent i un matí marcat per un onatge ideal que ha permès a les noies endinsar-se en aquest esport. Nora Kersandy d’ION Club explica: “Estem molt orgullosos de formar part de la Sweet Aloha per tercer any consecutiu. La nostra voluntat és ensenyar a les noies les primeres passes en el windsurf amb total seguretat i amb un equip de monitors molt motivat. Esperm tornar a veure les noies aviat a l’aigua!”.

Però les activitats no han acabat aquí. El Rincon de las Tablas ha portat fins la Sweet Aloha l’skimboard, una modalitat molt divertida i més senzilla que el surf, mentres Carver ha fet una masterclass de skate a totes les noies que han volgut provar i divertir-se amb aquesta altra forma de lliscar sobre una taula. En la modalitat de Stand Up Paddle Surf (SUP) escoles com SPS, WindParadise i Do Sport han desenvolupat diferents sortides, jocs i excursions que han fascinat a totes les participants. Pel seu costat, Agroruralsurf ha introduit a les noies en les primeres passes de surf, mentres que un equip de La Ballena Alegre ha fet el mateix amb el kitesurf, amb els consells de Nina Font, campiona del món de kitesurf i de Raquel Osorio, rider internacional de Cabrinha. En la modalitat esportiva fora de l’aigua, les assistents a la Sweet Aloha han pogut triar entre infinitat d’activitats dirigides per Metropolitan, BBG i Atavai Tiare com Body Balance, Running a la Platja, Danses de la Polinèsia, Crossfit, Spartan Training i Zumba.

Les participants de la Sweet Aloha han tingut un dia molt intens amb noves sensacions i sobretot molta diversió. Com a cloenda de la jornada, Artipasta, el Càmping La Ballena Alegre i Grup Perelada han ofert un fantàstic sopar a totes les noies amenitzat amb un concert tribut a Michael Jackson.

Sweet Aloha 05

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar