Sweet Aloha Costa Brava

La tercera edició de la Sweet Aloha Costa Brava arranca avui divendres 15 de juny, dia global del vent. Una suau tramuntana ha sigut la invitada de luxe en el dia inaugural de la concentració surfista femenina més esperada de l’any que se celebra a la Badia de Roses, “Una de les Més Belles del Món”.

Més de 250 noies han arribat al Càmping La Ballena Alegre***** de Sant Pere Pescador per formar part d’aquesta concentració surfista dedicada a totes les dones. Panxo Pi-Sunyer, organitzador de la Seeet Aloha ens explica: “L’augment de l’esport entre les dones i les possibilitats que tenen les modalitats surfistes en aquestes platges ens van servir d’excusa per organitzar aquesta concentració esportiva que, pel creixement que va tenint any rere any, ens confirma que vam encertar totalment”.

Més d’una vintena d’activitats s’aniran succeïnt al llarg del cap de setmana de forma ininterrompuda entre classes, tallers i xerrades, tot relacionat amb el món de l’esport, el windsurf, el kitesurf i el pàddelsurf. També hi haurà classes de fitness, jocs a la platja, sopars, concerts i molt ball.

Tres dies d’acció a l’aigua i diversió assegurades que han començat avui amb una espectacular classe de Zumba davant del mar a les 19h de la mà del Club Metropolitan. Les Sweet Girls han vist una bonica posta de sol al ritme de la zumba més autèntica i divertida.

Seguidament han assistit a la xerrada d’inauguració: “Per què ens agraden els esports de surf” a càrrec de Gina Esteve, ex-campiona d’Espanya de Kitesurf i una de les pioneres d’aque st esport i d’Aida Macià, ex-campiona d’Espanya de Windsurf.

Les Sweet Girls han degustat un còctel de benvinguda a base de fruites de temporada i cerveses “Mediterrànies” Damm per veure a continuació un fantàstic espectacle de Danses de la Polinèsia a càrrec de les ballarines d’Atavai Tiare. Com a cloenda de la nit, les noies de El Rincón de las Tablas han ofert una autèntica sessió de música amb la DJ Iva Cruixent a l’espectacular terrassa del spa de La Ballena Alegre. Un cel estrellat ha acompanyat a les noies durant tota la nit.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar