Jornada 28 CB Escolàpies

Jornada marcada per la consecució de la Lliga Territorial “B” per part del Sènior Masculí.

El Sènior Masculí guanya el doble partit contra el Bàsquet Porqueres en aquest cap de setmana: dissabte, amb un homenatge previ a l’Agustí Oliveres que ha de deixar el Club després de 18 anys vestint l’equipació vermella, els vermells es sobreposen al ritme travat del partit i treuen orgull, sacrifici i esperit davant d’un Pavelló ple de gom a gom amb una afició entregada animant incansablement els vermells de principi a fi; diumenge els vermells surten amb les idees clares i trenquen el partit imposant el seu ritme en un Pavelló que estava tenyit pràcticament de vermell gràcies a l’expedició vermella que es va desplaçar fins a Porqueres a animar, donant una Lliga al Club.

El Sènior Femení perd davant d’un equip més experimentat i curtit tot i el bon partit jugat per part de les vermelles.

El Sots-25 Masculí també juga doble partit: divendres perd el derbi contra el Roses i el liderat en un partit igualat de tu a tu, però on els rosincs van estar més encertats de cara al rebot; dissabte guanyen clarament el seu matx a l’imposar el seu ritme de principi a fi.

El Júnior Masculí perd en el seu desplaçament en un matx on els vermells, tot i sortir molt bé, no varen acabar d’imposar el seu ritme.

L’ Infantil Masculí perd en el seu desplaçament en un matx on els vermells no varen estar del tot còmodes en cap moment.

L’ Infantil Femení Vermell guanya tot i sortir una mica relaxades, però a mesura que avança el partit imposen el seu joc.

L’ Infantil Femení Negre perd en un partit on tot i el bon joc imposat per les vermelles, el cansament i els errors no forçats decanten la balança.

El Mini Masculí 2006 perd en el seu desplaçament a la pròrroga on els vermells van acusar el cansament i errors no forçats.

El Mini Masculí 2007 perd davant d’un equip superior.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar