El Freekend celebra la primera edició de la cursa inclusiva i solidària amb 250 participants

Sant Pere Pescador es volca amb la cursa inclusiva a favor del Grup Mifas. Petits, joves, adults i gent gran han gaudit d’una cursa apte per a tothom.

Quarta edició de la Travessia de la Verge del Carme de Llançà

El proper divendres 13 de juliol tindrà lloc la travessia de la Verge del Carme organitzada pel club local llançanenc; Tintoreres Swimming Club amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llançà.

Roses inicia la temporada d'aeròbic platja

Un estiu més, Roses l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Roses ofereix les sessions d’aeròbic platja durant els mesos de juliol i agost a les platges del Salatar i de Santa Margarita.

El Port de la Selva acull el final  de  la prova més dura i extrema del món, la competició 'X-Pyr 2018'

La platja del Port de la Selva veurà ‘caure’ del cel als millors muntanyistes-parapentistes del món.

Participació del Club Handbol Empordà en la 'Granollers Cup'

El Club Handbol Empordà participa en el torneig internacional d'handbol que es celebra a Granollers.

Sweet Aloha Costa Brava

La Sweet Aloha acull en la seva tercera edició a 250 noies esportistes posant de relleu que, l’afició femenina als esports de surf està en creixement.

N3 Optimist Vela Open al GEN Roses

Aquest cap de setmana del 16 i 17 de Juny s'ha celebrat la N3 Optimist Vela Open al GEN Roses amb un total de 35 participants (20 Optimist/15 Vela Open).

Sweet Aloha Costa Brava

Més de 150 Sweet Riders han participat en el “sunrise pà delsurf” en el que han vist sortir el sol des del mig de la Badia de Roses.

Sweet Aloha Costa Brava

La tercera edició de la Sweet Aloha Costa Brava arranca avui divendres 15 de juny, dia global del vent. Una suau tramuntana ha sigut la invitada de luxe en el dia inaugural de la concentració surfista femenina més esperada de l’any que se celebra a la Badia de Roses, “Una de les Més Belles del Món”.