Comença la venda de la Grossa de Cap d'Any 2018 amb més premis que mai

El primer premi ascendirà a 200.000 euros el bitllet i també augmenten els premis de la resta de categories.
Loteria de Catalunya inicia aquest dimecres la comercialització de la Grossa de Cap d’Any 2018 i ho fa amb novetats. El primer premi ascendirà a 200.000 euros el bitllet, que aquest any costarà 10 euros, i també augmenten els premis de la resta de categories, de manera que hi haurà un primer premi, un segon, un tercer, dos quarts i tres cinquens, segons ha indicat Loteria de Catalunya. Així, la Grossa surt al carrer amb una tirada de 40 milions d’euros, 36 milions en paper i 4 milions en suport virtual -a través del terminal i per la compra online-. En total, es posaran a la venda 80.000 números.

Els bitllets es poden comprar per internet a través del portal de la Loteria, als més de 2.200 punts de venda habituals, principalment estancs, llibreries, quioscos i bars, i a qualsevol de les botigues de la xarxa complementària formada per les principals cadenes de supermercats de Catalunya com són Bonpreu, Carrefour o Caprabo, entre d’altres.

Tres grans premis més

Hi haurà vuit grans premis. El primer premi seran 200.000 euros per cada bitllet de 10 euros. El segon premi atorgarà 65.000 euros per bitllet; el tercer, 30.000 euros. Els quarts i cinquens premis tenen una novetat: hi haurà dos quarts -es guanyaran 10.000 euros per bitllet- i tres cinquens -cada premi seran 5.000 euros per bitllet-. També es premiaran les terminacions dels vuit números guanyadors, així com el número anterior i posterior de cadascun d’ells.

Enguany, més de 680.000 bitllets podran tenir algun tipus de premi. Amb La Grossa de Cap d’Any hi ha un 25% més de possibilitats d’obtenir els principals premis que amb la Grossa de Nadal.

Ja es poden demanar participacions

Les empreses, associacions i entitats que vulguin fer participacions de la Grossa de Cap d’Any, ja les poden demanar als seus punts de venda habituals. Loteria de Catalunya s’encarregarà de fer-les i oferirà la possibilitat de personalitzar-les amb una imatge pròpia o un logotip, sense cap cost afegit.

Tenint en compte que cada número està format per 45 bitllets de 10 euros cadascun, per fer participacions hi ha disponibles, com a màxim, 450 euros del mateix número. No obstant, si les entitats necessiten un import superior, es poden fer combinacions de diferents números.

'Ara la Grossa ve més forta que mai'

La Grossa de Cap d’Any 2018 compta un col·leccionable de 4 bitllets amb il·lustracions de la Grossa diferents, segons ha detallat Loteria de Catalunya, que també comença una campanya de comunicació de la Grossa orientada als mesos d’estiu. L’eslògan principal és 'Ara la Grossa ve més forta que mai', en relació amb l’augment del nombre de premis.

A més, durant els mesos d’estiu, la Grossa visitarà poblacions d’arreu de Catalunya.

ACN

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar