Institucions Penitenciàries preveu que Forcadell i Bassa arribin dimecres i Junqueras, Romeva, Sànchez i Cuixart dijous

Han iniciat el trajecte a les 8 del matí i preveuen fer nit a Saragossa abans de fer el canvi de custòdia amb els Mossos a Brians II.
Institucions Penitenciàries ha iniciat a les 8 del matí el trasllat d’Oriol Junqueras, Raül Romeva, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart a les presons catalanes i preveu que arribin a Catalunya dimecres en el cas de les dones i dijous en el dels homes. Segons fonts d’aquesta institució els homes han dormit junts en un centre penitenciari de Madrid i Forcadell i Bassa ho han fet a Alcalá Meco on estaven recloses fins ara. Previsiblement faran nit aquest dimarts a Saragossa i el canvi de custòdia amb els Mossos tindrà lloc a Brians II.

Un cop a Catalunya, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart seran traslladats a la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada, mentre que Dolors Bassa i Carme Forcadell aniran al centre de Puig de les Basses, a Figueres, segons han informat fonts penitenciàries.

Aquestes dues presons seran els destins dels sis presos després que el govern espanyol hagi iniciat aquest dilluns a la tarda el procés per traslladar-los. Es tracta dels destins que Serveis Penitenciaris ha considerat com a més adients.

Les mateixes fonts indiquen que les dates dels trasllats estan pendents de concretar però que es produiran en els pròxims dies.

ACN

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar