Més 4.000 gironins omplen la plaça del Vi, aclamen els Bombers i criden contra la repressió policial del referèndum

Un cartell a la façana de l'Ajuntament reclama declarar el delegat de l'Estat Enric Millo persona non grata a la ciutat.
Girona.- La Plaça del Vi de Girona s'ha omplert de gom a gom de gironins que han condemnat la repressió policial per part de la policia espanyola en la jornada de votació del referèndum d'aquest diumenge. Segons la Policia Municipal, la concentració ha aplegat més de 4.000 persones. Els grans protagonistes han estat els Bombers de la Generalitat. Una desena de membres del cos han arribat enmig d'un passadís, envoltats pels aplaudiments dels ciutadans. Entre d'altres, a la Plaça del Vi hi havia treballadors de l'Ajuntament, Agents Rurals i estudiants, a banda d'autoritats polítiques. El Bisbe de Girona, Enric Pardo, també hi ha participat. A la façana del consistori, un cartell reclamava declarar el delegat del govern espanyol, el gironí Enric Millo, com a persona non grata a la ciutat.

Crits contra les forces d'ocupació, apel·lacions a la vaga general i a favor de la celebració del referèndum han estat els que més s'han repetit.

ACN

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar