Festa Major de Sant Martí - Peralada

Categoria
Actes Populars
Data
2018-11-11 00:00

Festa Major de Sant Martí - Peralada
10 i 11 de novembre 2018

Els actes començaran el dissabte al migdia, al Centre Cultural Sant Domènec, amb l’elecció del Pubillatge de Peralada 2018, que enguany per primera vegada, a part d’escollir la Pubilla, també escollirà els representants infantils d’aquesta tradició catalana. A l’acte i participaran més d’una cinquantena de Pubilles i Hereus vinguts d’arreu de Catalunya.

A la tarda David el Mag durà terme l’espectacle de màgia per al públic familiar, “Viu la màgia” en el Centre Social, i tot seguit un berenar per a la mainada.

A la nit, l’Associació de Joves ha organitzat, desprès de l’èxit de les tres darreres edicions, una nova Nit de Monòlegs a càrrec del monologuista Edu Mutante, que promet molts de riures i una nit d’autèntica diversió. L’espectacle tindrà lloc a 2/4 d’11 de la nit al Centre Social.

El diumenge, com és de costum, és el dia més musical. Desprès de l’ofici solemne en honor a Sant Martí, cantat per la Coral de Peralada , tindrà lloc el Concert de Festa Major, i a la tarda l’audició de Sardanes a la Plaça Gran i el Ball de Fi de Festa a càrrec de l’ Orquestra La Principal de la Bisbal.

Durant tot el cap de setmana, petits i joves podran gaudir del Parc d’Aventura i de les atraccions que s’instal·laran en el pati de l’Espai Jove.

 
 

Totes les dates

  • 2018-11-11 00:00
  • 2018-11-10 00:00

Proporcionat per iCagenda