Exposició 'A la recerca del tot' de Mònica Campdepadrós

Categoria
Exposicions i Museus
Data
2018-06-02 - 2018-06-24
Lloc
Ca l’Anita - Roses

Exposició 'A la recerca del tot'
de Mònica Campdepadrós
A Ca l’Anita de Roses

Horari de sala: de dilluns a divendres de 10 a 14 h.
Dissabtes, diumenges i festius, de 12 a 14 i de 17 a 20 h.

En el seu treball artístic, Mònica Campdepadrós experimenta mitjançant obra plàstica de diverses tècniques i factures, instal·lació, performance, intervencions a la natura i a l'espai públic... interpel·lant sobre la relació amb l'entorn, els altres, la consciència i l'espiritualitat. Si en anteriors treballs donava nova vida a materials recollits a la natura, en aquesta ocasió el material creatiu són les inquietuds de coneixement a través de l’experiència, cercant el Tot en un exercici de risc i exploració.

Les peces exposades a Ca l’Anita, en la seva diversitat, formen part d’un tot que va, des de la part més íntima de l’artista –amb una sèrie d’autoretrats realitzats a partir de la recerca interior, mitjançant la meditació i l’estudi de la geometria sagrada–, a la part més pública –com mostra, per exemple, la peça “Trajectòria en groc”, on es reflexiona sobre el moment polític a Catalunya–.

Davant la visió reduccionista que els temps moderns imposen i sota la tirania de la mirada racional que impera al món, o del domini mercantilista de la natura i les relacions humanes, la proposta de Campdepadrós és anar a la recerca del tot, com a compromís poètic i artístic. La recerca de la unitat és prendre consciència de la multiplicitat de les diferents capes que determinen els esdeveniments, que conformen la matèria, que donen nom a la nostra identitat.

Mònica Campdepadrós ha exposat obra i participat en certàmens a Agullana, Bages (França), Cadaqués, Calders, Castelló d’Empúries, Colera, Darnius, Figueres, Fortià, Girona, Granollers, Igualada, León, Londres, Manresa, Madrid, Pineda de Mar, Port de la Selva, Salt, Rabós d’Empordà, Santillana de Mar i Wingfield, destacant la individual NOW de 2012 a la Galeria Lola Ventós de Figueres.

 
 

Totes les dates

  • Des de 2018-06-02 a 2018-06-24

Proporcionat per iCagenda