Empuria Tapes 2018

Categoria
Fires, Mercats i Mostres
Data
2018-06-15

EmpuriaTApes 2018
Del 8 al 17 de juny 44 restaurants i bars del municipi participaran a l’EmpuriaTApes, una ruta gastronòmica de tapes confeccionades i pensades per l’ocasió.
La ruta permet apropar-se a cada un dels establiments participants i fer un tastet de la seva cuina.

El preu de la tapa acompanyada de cervesa o la beguda desitjada té un preu únic de 3€ a qualsevol dels establiments participants.

L’EmpuriaTApes és una bona excusa per tastar un ampli ventall de cuines del municipi. La Ruta passa tant per Castelló com per Empuriabrava.

Els restaurants participants son els següents:
9 Color, Beach Bus, Barazza, Café Olé, Capitan, El Racó del Comte, Chez les Belges le Puigmal, El Timoner, El Churrasco, El Tabanco del Rincón Cubano, El Rincón Cubano, Essencia, Gran Café, L’Entrepotes, JR, La Bodega, La Bodega de Can Carriot, La Churraskita, La Bonita Lounge Café, La Farigola, La Locanda, La Patateria de Papá, La Ola, La Piccola Sicilia, La Reserva, Taberna de les Cols, La Taperia, Lizarran, Maurici Park, Nàutic da Agostino, Montserrat Bistró, Noray (Hotel Port Salins), Orange Kiwi, Pago Pago, Oryza, SiKim, Taverna Silenus, Trattoria Vechia Milano, Tiffany’s, Txot’s, V&P Platja, Windoor – Túnel de Vent, Windoor Wave Club, Wulfener Hof.

La Tapa s’oferirà amb Cervesa Estrella Damm

CONCURS
La realització de part de la ruta dona l’opció d’entrar a formar part d’un concurs a Instagram que permet guanyar 3 menús per a dues persones a triar a qualsevol restaurant participant.

Com més vegades es pengin fotos al perfil @castelloempuriabrava amb #empuriatapes2018 més possibilitats de guanyar.

 
 

Totes les dates

  • Des de 2018-06-08 a 2018-06-17
    Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte & Diumenge

Proporcionat per iCagenda