Exposició 'Fragments' d'Oscar Gartín

Categoria
Exposicions i Museus
Data
2018-01-13 00:00
Lloc
Ca l'Anita - Roses

'Fragments' a Ca l’Anita, del 16 de desembre al 14 de gener
Horari d’obertura de sala de l’exposició:
De dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
Dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 h i de 17 a 20 h (excepte els dies 25 de desembre i 1 de gener).

L’artista rosinc Oscar Gartín pren el relleu de Patrícia Soler a Ca l’Anita, presentant l’exposició "Fragments". La mostra s’emmarca dins el cicle “Mirades Pròpies” que l’Ajuntament de Roses organitza anualment per donar a conèixer i projectar l’obra dels artistes locals. La inauguració tindrà lloc dissabte 16 de desembre, a les 20 hores.

En aquesta exposició l’artista presenta una sèrie de retrats familiars, rostres i mirades que busquen anar més enllà del retrat en si, presentant una obra pictòrica plena de matisos. Es pot observar el procés de l'obra, des d’elements inacabats que insinuen l'inici de la mateixa, a aspectes totalment abstractes o d’altres realitzats al detall. Una pintura dinàmica gràcies al traç i al color, que presenta una composició equilibrada. 

L’Oscar García Martín neix a Roses l’any 1982. L'any 2001 s'inicia en el món de la pintura i aquesta passió el porta a cursar art i disseny a l’Escola Massana de Barcelona. Comença la seva carrera artística amb una pintura figurativa en la qual utilitza, sobretot, oli sobre llenç amb temàtica paisatgística, basada principalment en els diferents llocs visitats i en el seu entorn. 

Amb la seva arribada a Barcelona, comença a experimentar diferents tècniques: l'ús de nous materials i de nous procediments i estils que li permeten plasmar les seves percepcions de la nova realitat en la qual se submergeix de forma diferent a com ho havia fet fins aquell moment. Continua realitzant obres figuratives i s'endinsa en el món de l'abstracció. 

El traç ràpid de l'espàtula, el pinzell i les diferents tècniques i els diferents llenguatges, li permeten expressar la seva relació amb el mitjà del qual és partícip i observador. La seva obra és una construcció, i alhora una deconstrucció, que presenta fragments dels quadres al detall o inacabats. Barreja de realisme i d’abstracció, a la vegada que conjuga diferents llenguatges, per expressar allò que el subjecte de l'obra que representa el convida a explicar. 

 

 
 

Totes les dates

  • Des de 2017-12-16 00:00 a 2018-01-14 00:00
    Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte & Diumenge

Proporcionat per iCagenda