El Figueres 'A' perd de manera contundent amb el Barberà a la Final de Divisió Honor

Important victòria del Figueres “C” contra el Gerunda C que ara és més a prop de la salvació a Preferent.

Un cop aconseguit l’objectiu de la salvació la setmana anterior, cosa que significa estar entre els 8 millors equips de Catalunya, s’ha iniciat la fase final, on es disputaran 4 rondes per decidir el campió absolut de Catalunya i l’ordre d’aquestes 8 places. La majoria d’aquestes rondes seran contra equips molt potents, com va ser per exemple el matx contra el Barberà, i per tant serà complicat puntuar en algun encontre. Aquest dissabte, malgrat que no havia finalitzat cap partida abans de les 3 hores i mitja de joc, la majoria de partides van començar a caure del costat de l’equip vallesenc. Així doncs, el resultat final va ser un contundent 0,5 a 9’5 a favor del Barberà, que havia quedat campió del grup II de Divisió d’Honor.

Tot i la claredat de la derrota les partides varen ser molt disputades i alguna de les que es van perdre es podia haver puntuat. Per exemple, Albert Pau va tenir opcions de victòria en entrar en un final de torres amb peó de més, i Manel Pijuan va lluitar per taules fins al final, essent la darrera partida en finalitzar. Qui sí que va mantenir l’excel.lent nivell, tant en joc com en resultats, va ser el MC Jordi Serra, que va entaular un final amb peó de menys contra el MI Jonathan Alonso. Amb aquest resultat, Serra manté el 50% en les 8 rondes disputades, jugant molt amunt –ahir al tercer tauler-. Cal destacar el bon debut a Divisió d’Honor del jove jugador Oliver Pérez, que al desè tauler va fer una bona partida contra el MC Bosque, un experimentat jugador que li treia més de 300 punts d’Elo. Les absències de jugadors titulars en el nostre equip va fer que les diferències d’Elo fossin clarament a favor dels barcelonins.

La propera setmana el Figueres A es desplaça a Badalona per jugar amb el Sant Josep

A la categoria de Preferent de Girona el Figueres “B” va empatar amb el líder el Santa Eugènia de Girona –que ja és campió a manca d’una ronda-, i continua en segon lloc de la classificació en zona de promoció d’ascens amb 6 punts en vuit partits. A la mateixa categoria el Figueres “C” va aconseguir una importantíssima victòria per 3 a 7 contra el Gerunda “C” i ara té tres punts en set partits. Ocupa la 8a posició amb mig punt més que la Bisbal, que justament és el seu darrer rival, amb qui es jugarà la salvació, però ara depèn d’ell mateix, ja que amb taules aconseguiria la salvació. També està implicat al descens el Dotze Castells de Llers, que té els mateixos punts que el Figueres però a la darrera ronda s’enfronta al tercer classificat, l’Hostalric.

A la categoria de Segona Territorial, a la primera eliminatòria dels pay-off, el Figueres “D” va aconseguir una clara victòria per 1 a 5 contra el Gerunda F, i ara lluitarà per la 9a posició. A la categoria de Tercera Territorial, també en el play-off, el Figueres “E” va empatar 1’5 a 1’5 enfront el Hostalric “D”, tot i que la victòria al primer tauler li dona la victòria per desempat.

La propera setmana hi haurà els següents enfrontaments:

Divisió d'Honor: Sant Josep - Figueres “A” 2on partit final Grup “A”
Preferent Girona: Palafrugell - Figueres “B”
Figueres “C” – La Bisbal
Segona Territorial: Figueres “D” juga segona fase campionat
Tercera Territorial: Figueres “E” juga segona fase campionat

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar