El Figueres 'A' perd per la mínima 5'5 - 4'5 contra el Peona i Peó a la quarta ronda de Divisió d'Honor

Victòria del Figueres B a La Bisbal per 2,5 a 7,5
A la quarta ronda del grup “A” de Divisió d’Honor el Figueres va perdre per un resultat de 5'5 a 4'5 en el seu desplaçament a Barcelona per jugar amb el Peona i Peó. Tot i que el Figueres tornava a alinear el GM Gozzoli i el MI Touzane, no va poder vèncer. De fet, el Figueres va començar guanyant 1 a 3 i a mitja tarda tot feia presagiar que obtindria una victòria còmode... Però incomprensiblement, algunes partides guanyades es van girar del costat rival i el resultat definitiu va afavorir el Peona i Peó.

Les millors partides del Figueres van anar a càrrec del GM Gozzoli, que va guanyar amb solvència, i del MC Pijuan, que va sacrificar peça imposant-se magistralment. També va vèncer el MI Jorge González.

Després d'aquest resultat, el Figueres té 1 punt en 4 partits, està empatat amb el Foment, i a mig punt de l'Olot, que amb 1'5 punts serà el proper rival dissabte vinent en el matx que es disputarà a Figueres a la seu de la Fundació Clerch i Nicolau.

A la categoria de Preferent de Girona el Figueres “B” va guanyar en el seu desplaçament a La Bisbal 2'5 a 7'5 mentre que el Figueres “C” va perdre 3 a 7 amb el Santa Eugènia, que és el líder del club amb 4 de 4. En aquesta categoria el Figueres “B” té 3 punts de 4 i és tercer empatat amb el Gerunda “C”. El Figueres “C” té un punt.

A la categoria de Segona Territorial el Figueres “D” va perdre 4'5 a 1'5 en el seu desplaçament a Olot contra l’equip “F”. El Figueres “D” té un punt i mig.
A la categoria de Tercera Territorial, el Figueres “E” va perdre amb el 12 Castells “B” 0 a 4 .

La propera setmana hi haurà els següents enfrontaments:

Divisió d'Honor: Figueres – Olot (dissabte dia 17 de febrer, 16.30h Fundació Clerch Nicolau)
Preferent Girona: Figueres “B” - Hostalric
Palafrugell - Figueres “C”
Segona Territorial: Figueres “D” - Guixolenc “B”
Tercera Territorial: Hostalric “B” - Figueres “E”

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar