Les inscripcions a la 14ena Marxa de Resistència 24h del Cap de Creus de Llançà ja estan obertes!

Els propers 31 de març i 1 d'abril (Setmana Santa) es durà a terme la CATORZENA edició de les "24 hores de Cap de Creus", organitzada per la Unió Excursionista Llançanenca.

Aquest iniciativa es farà conjuntament amb l'Àrea de Turisme i de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Llançà ja que un dels principals objectius d'aquests departaments és posar en valor el territori a través de les activitats esportives outdoor.

Cal destacar que aquesta prova no competitiva ofereix tres propostes; la primera seria la clàssica marxa de 87km i 3.000m de desnivell positiu la qual s'ha de fer en menys de 24h i que transcorre entre el Parc Natural de Cap de Creus i el PNIN de l'Albera, la segona seria una proposta de 60km i 2.000m de desnivell positiu que es desenvolupa en la seva pràctica totalitat en el Parc Natural de Cap de Creus i la tercera, que seria la modalitat més assequible amb un track de 27km i 1.000 metres de desnivell positiu on bona part del seu recorregut és al PNIN de l'Albera.

Val a dir que l'any passat es va arribar al límit màxim de places establertes per l'organització: 500 places entre les proves.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar