El Figueres 'A' perd enfront el potent Escola d’Escacs de Barcelona en un gran matx

A la tercera ronda del grup “A” de Divisió d’Honor el Figueres va perdre per un resultat de 3 a 7 amb un dels aspirants a quedar campió de Catalunya. L'equip visitant va alinear un equip molt potent amb 3 GM, una GMF i 2 MI als primers sis taulers.

Les partides van ser molt disputades. El MC Jordi Serra va posar en dificultats al GM Levan Aroshidze a l’obertura, tot i que va acabar perdent. Joan Alonso, al darrer tauler tenia una posició guanyadora que va desaprofitar, mentre que el MC Àlex Pinsach va desaprofitar una opció de taules. Per la seva banda, el MC Emili Colls va arribar a un final de peons i torres guanyador, però no va encertar i es va haver de conformar en taules. Aquestes són algunes de les opcions desaprofitades de fer més punts. En canvi cal destacar les dues grans victòries del MF Eduard Ibañez i el MC Òscar Baños als taulers 3 i 4, contra el fort GM Marc Narciso i la forta Gran Mestre Femenina, amb el títol de MI també, Ana Matnadze, respectivament. Albert Negre va entaular al 9è tauler.

El proper dissabte el Figueres es desplaça a Barcelona per enfrontar-se al Peona i Peó, rival directe en la lluita per les 4 primeres places de la primera fase.

A la categoria de Preferent de Girona el Figueres “B” va perdre 4 a 6 amb el Gerunda “C”. Els locals van desaprofitar diverses posicions que els podien haver donat la victòria. Cal destacar les victòries de Albert Pau, Manel Duran i Alfonso Pérez i les lluitades taules de Jaum Viñas i Àngel Cuevas. El Figueres “C” va perdre en el seu desplaçament a Llers contra el Dotze Castells 7'5 a 2'5.

A la categoria de Segona Territorial el Figueres “D” va empatar 3 a 3 contra L'Escala, mentre que a Tercera el Figueres “E” va perdre amb l'Olot “H”, a domicili, 3 a 1.

La propera setmana hi haurà els següents enfrontaments:
Divisió d'Honor: Peona i Peó - Figueres
Preferent Girona: La Bisbal - Figueres “B”
Figueres “C” - Santa Eugenia
Segona Provincial: Olot “F” - Figueres “D”
Tercera Provincial: Figueres “E” - Dotze Castells “B”

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar