El Club d'Escacs Empordà de La Cate fa cinc podis al campionat territorial d'edats

El dissabte 3 de febrer s'ha dut a terme el Campionat de Girona d'Edats i el Club d'Escacs Empordà de La Cate ha estat un dels més guardonats amb diverses victòries a les categories Sub-8, Sub-10 i Sub-12.

CRÒNICA DE JOSEP SALLERAS:

“Els joves del Club Escacs Empordà han quedat en tercera posició a sub-8, primer i segon a sub-10 i primer i tercer a sub-12, i els hem de destacar a tots i cadascun d’ells perquè tots ens han fet sentir orgullosos, no només pels seus resultats, sinò també per la seva lluita i esportivitat.

A Sub-8 en Marc Güell va estat tercer amb 6 punts de 8, perdent només amb el primer i el segon i guanyant totes les altres partides; l'Oriol Subirós ha quedat 7è amb 5 punts tot i que no va poder jugar 2 partides; l'Alex Pons 10è amb 4 punts al seu primer Campionat gironí i l'Arnau Fuentes, l'Oleguer Capallera i en Marc Heras han fet 3'5, 3 i 2'5 punts, respectivament, sense poder jugar també 2 partides.

A Sub-10 en Guillem Campos ha tornat a ser campió amb 7 punts de 8, després que també va ser campió a S-8 fa 2 anys. L'Arnau Vives l'ha acompanyat al podi com a segon classificat amb 6'5 punts, amb moltíssim mèrit al ser el seu primer any. L'Arnau Bech no ha entrat al top-10 per molt poc, ha estat 11è amb 5 punts. L'Oscar Juan i l'Aleix Cusi han fet 4 de 4, una llàstima que només hagin pogut jugar 4 partides. I l'Oriol Fuentes i la Xènia Brugat han fet els seus primers 2 punts a competició.

A Sub-12 en David Acevedo ha guanyat amb uns espectaculars 7'5 punts de 8, només cedint unes taules amb el seu company Juan Álber García, que també ha pujat al podi com a tercer classificat amb 6 punts. En Marc Vertut i l'Albert Sanllehí han fet 5 i 4,5 punts de 6, ja que no van poder jugar 2 partides, la Judit Xiaomi Barat ha tornat a ser la primera nena sub-12 de Girona, amb uns molt treballats 4 punts, en Biel Subirós va fer la meitat dels punts (3 de 6, no va poder jugar 2 partides tampoc), i els debutants Lazaro Alejandro Vazquez, Pol Lodeiro i Biel Lodeiro han aconseguit 2'5, 2'5 i 1 puntet al seu primer torneig d'escacs, on ho han fet molt bé i han participat amb molta il·lusió i ganes d'aprendre a cada partida.”

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar