Jornada 14 CB Escolàpies

Jornada marcada pel descans de molts equips.

El Sènior Masculí guanya clarament el partit avançat el divendres en un partit molt complet dels vermells, que no van afluixar el ritme ofensiu en cap moment. Destacar el molt bon paper dels Júniors Pol Aznar i Ferran Heras.

El Sots-25 Masculí perd en l’últim segon i perd la imbatibilitat del grup contra un Sant Feliu més jove. Els vermells no van saber jugar amb les avantatges fins a la segona part, fet que va provocar que els locals s’avancessin durant la primera. A partit d’aquí alternances en el marcador fins que un final a cara o creu es va quedar els locals.

L’ Infantil Masculí guanya a la pròrroga en un molt bon partit on els vermells han hagut de remuntar el marcador durant tota la segona part a base d’èpica i esforç, fins que al temps afegit la defensa ha donat la victòria als vermells.

El Mini Femení guanya en un molt bon partit de les vermelles.

El Mini Masculí 2007 perd en el seu desplaçament davant d’un equip més físic i on els vermells han tingut moments de desconcentració.

El PreMini Masculí guanya en el seu partit amistós en el derbi contra el Vilafant en un partit molt complet per part dels vermells, essent el matx molt plàcid, net i esportiu.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar