Cursa Muntanya de Vilajuïga Entre Castells

La ja consolidada cursa de muntanya de Vilajuïga, Entre Castells – BMW Oliva Motor Girona vol fer un pas més en el seu creixement i per això, el proper 19.01.2018 a les 10:30h donarà lloc la seva presentació oficial.

A dia d’avu i, ja amb les inscripcions obertes compten amb més d’una 50 d’inscrits a falta de més de vuit setmanes per la cursa.

El president del Grup Excursionista Capgirell, Eric Torres, ha afirmat que ja hi ha una cinquantena de clubs confirmats entre ells els principals clubs catalans – Barcelona, Al t Empordà , Berga, Cerdanya, Girona, però també de la resta d’Espanya, del sud de França i fins i tot de Bèlgica.

Apart dels corredors amb llicència, el caire festiu i popular de la prova augmenta any rere any que volen córrer com a repte personal o per formar part de la prova. Ho demostren els més d e 200 inscrits no federats. S’espera que un cop tancades les inscripcions – dia 22 de febrer a les 00h - les inscripcions augmentin i s’arribi al voltant dels 800 corredors que cada any s’apleguen al municipi de Vilajuïga. El rècord d’inscrits data del 2017 amb gairebé a 600 participants.

Per la seva banda, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vilajuïga, Jordi Gironès, ha destacat que és un orgull poder celebrar una nova edició d’ una prova tan important pel municipi com és l’Entre Castells que amb els anys s’ha con vertit en la festa del Trail de la província de Girona i que alhora posiciona Vilajuïga al mapa esportiu català i nacional.

Gironès i Torres han afirmat que la prova és una mostra de la compatibilitat del parc natural de Cap de Creus com un espai per a la conservació de la flora i la fauna però alhora com un espai per a la pràctica esportiva i de competicions de carrera a peu.

Aina Cusí i Gabriel Campistol, noves incorporacions per l’edició 2018
Des de ja fa uns mesos Cusí i Campistol s’han unit en aquest engrescador projecte per tal de potenciar i augmentar el nombre participació i la qualitat de la prova, a més de la Fira de M untanya i Esports d ’Aventura que durant tot el cap de setmana estarà carregada d’espectacles, curses infantils, xerrades, tallers, estants de marques del món del Trail, i animada amb un caire festiu que de ben segur que farà que Vilajuïga gaudeixi d’un cap de setmana complert de trail running.

Horaris de la prova
El tret de sortida de la 5 a edició del cursa muntanya de Vilajuïga Entre Castells – BMW Oliva Motor Girona es donarà el divendres 2 de març a les 8h del vespre a l’Espai Armengol de Visual 13, amb la xerrada d’un personatge emblemàtic del món de les curses de muntanya i l’alpinisme, encarà per confirmar.

La resta del programa d’activitats i els horaris de les proves és el següent:

Dissabte 3 de març.
Durant tot el dia al Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga, la Fira de Muntanya i Esports d’Aventura (programa d’actes per concretar – xerrades, tallers, concursos, ...)

A les 10h, sortida de la cursa infantil ENTRE CASTELLS KIDS
A les 13h, entrega de premis de la cursa infantil ENTRE CASTELLS KIDS
A les 17h, sortida de la cursa ENTRE CASTELLS VERTICAL
A les 19.30h, entrega de premis de la cursa ENTRE CASTELLS VERTICAL
A les 20h, briefing de les curses ENTRE CASTELLS TRAIL 30KM, ENTRE CASTELLS EXPRESS 16KM i ENTRE CASTELLS SPRINT 8KM amb la presencia dels tècnics del Parc Natural del Cap de Creus.

Diumenge 4 de març.
Durant tot el mati al Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga, la Fira de Muntanya i Esports d’Aventura (programa d’actes per concretar – xerrades, tallers, concursos, ...)
A les 9h, sortida de les curses ENTRE CASTELLS TRAIL 30KM, ENTRE CASTELLS EXPRESS 16KM i ENTRE CASTELLS SPRINT 8KM
A les 13h, entrega de premis de les curses ENTRE CASTELLS TRAIL 30KM, ENTRE CASTELLS EXPRESS 16KM i ENTRE CASTELLS SPRINT 8KM

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar