Jornada 12 CB Escolàpies

Primera jornada de l’any, que s’ha saldat amb un balanç de 6 victòries i 9 derrotes.

El Sènior Masculí s’enduu el derbi de la Jornada davant d’un pavelló força ple en un partit on els vermells van saber imposar el seu joc des d’un començament.

El Sènior Femení perd en un partit on les vermelles han anat de més a menys i on els errors no forçats han sentenciat.

El Sots-25 Masculí guanya després de forçar la pròrroga en un partit dur i d’avantatges curtes on els vermells han sabut treure més rèdit que el rival en els errors contraris.

El Júnior Masculí sap patir i guanya en un partit tosc i dur, on el bon treball sota taulells i la bona defensa han fet que s’enduguessin una important victòria, i segueix mantenint el Pavelló en un petit fortí.

El Júnior Femení perd en un partit on les vermelles van de més a menys i no acaben d’imposar el seu ritme.

El Cadet Masculí perd en un partit on els vermells van sortir molt bé, imposant ritme, però poc a poc es van anar contagiant del ritme i alguns errors per part dels vermells van fer que no guanyessin a La Garrotxa.

L’ Infantil Femení Vermell guanya en un partit de menys a més de les vermelles, donant ritme i imposant la defensa a partir de la segona part.

L’ Infantil Femení Negre perd en un bon partit per part de les vermelles on si bé el cansament va fer que les locals castiguessin, l’actitud i l’esforç va ser excel·lent, i imprimint molt bon joc.

El Mini Masculí 2006 perd el seu partit tot i tenir trams de bon joc.

El Mini Masculí 2007 perd degut a alguns errors dels vermells tot i donar molt bon joc.

El Mini Femení perd en un matx on alguna errada de concentració fa que les visitants castiguessin.

El PreMini Masculí 2008 segueix invicte després de guanyar en un matx on els locals van sortir amb les idees clares i desplegant bon joc, tot i que al final els nervis, les faltes i el cansament van acabar ajustant el marcador.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar