Windoor assoleix 5 medalles en la competició de Vol Indoor Internacional 'Fighters' celebrada a Bahrain

Els equips de Windoor s'han endut 3 ors en la categoria absoluta de vol relatiu FS-AAA i en les de dinàmic, D2Way i D4Way. També han aconseguit 2 plates en les categories D2Way i Solo Speed.

WINDOOR Túnel de Vent d'Empuriabrava ha pujat al podi en la competició de vol indoor internacional Flight Fighters celebrada aquesta cap de setmana a Bahrain. Els 3 equips del túnel empordanès han tornat a casa amb medalla.

D'una banda els 2 equips de vol dinàmic en parela que han competit en la disciplina de 2 Way Dynamic, Windoor DC i Windoor GB han assolit els dos primers llocs del medaller. Per una banda l'equip WINDOOR DC, format pels voladors César Rico i Dani Gallego, s'han endut l'or. I per altra banda l'equip internacional de vol dinàmic del túnel empordanès, els WINDOOR GB, format pels voladors britànics Josh O'Donoghue i Luke Warren, han aconseguit la plata en aquesta modalitat de vol indoor que combina velocitat i creativitat.

Les dues formacions de vol dinàmic s'han unit per competir en la categoria de vol dinàmic per equips, 4 way dynamic, en la que s'han imposat i han assolit l'or davant l'equip amfitrió, els Gravity Meet Fire.

Tanmateix, els imbatibles Hayabusa s'han imposat amb un altre or en la categoria absoluta de vol realtiu FS-AAA. Un or que es converteix en la seva divuitena medalla consecutiva en aquesta categoria.

Finalment, en la competició individual Solo Speed que avalua la velocitat dels seus voladors, el volador benidormer César Rico ha obtingut la màxima puntuació, i s'ha situat com el volador més ràpid del món, si bé una penalització tècnica li ha suposat la medalla de plata. L'or finalment l'ha aconseguit la voladora singapuresa, Kyra Poh.

La Flight Fighters Competition és la primera trobada que celebra l'elit del vol indoor després dels mundials del passat octubre al Canadà. La cita representa l'últim enfrontament abans que es reuneixin de nou en la 5a edició dels The Wind Games, la competició internacional de vol indoor que celebra el Túnel de Vent d'Empuriabrava i que servirà de repesca pels voladors que no han aconseguit el podi en la disputada competició celebrada a Bahrain.

La competició de vol indoor Flight Fighters s'ha disputat a Bahrain en el túnel de vent Indoor Gravity. La primera edició d'aquesta competició ha reunit a 30 dels millors equips de vol indoor del món que han competit en 4 disciplines (4-Way FS AAA, 2-Way Dynamic, 4-Way Dynamic, Solo Speed i Freestyle Open). El túnel asiàtic serà la seu de la 3a Copa del Món de Vol Indoor que es disputarà l'octubre de l'any vinent 2018.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar