Reconeixement dels Mèrits Esportius 2017 de Castelló d’Empúries

El passat divendres 1 de desembre va tenir lloc a la sala gòtica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, la cerimònia de reconeixement dels mèrits esportius a aquells esportistes, persones i equips del municipi destacats en l’àmbit de l’activitat física i l’esport durant la temporada 2017.

En reconeixement a la trajectòria esportiva i social del Club Bàsquet Castelló durant aquests 10 anys al poble.

En reconeixement a la trajectòria esportiva del Grup Windoor 4WD format per Àlex Gonzalez, Cesar Rico, Dani Gallego i Álvaro Valdés; i especialment per l’assoliment de la 5a posició del món al campionat de la Federació Aèria Internacional disputat a Montreal.

En reconeixement a la trajectòria esportiva de l’equip sènior masculí del Xon’s Rem Empuriabrava, i especialment per haver aconseguit la tercera posició al campionat de Catalunya de Llagut celebrat a Cambrils aquest estiu.

En reconeixement a la trajectòria esportiva de l’equip aleví “B” del Club Futbol Esplais, i especialment per l’assoliment del campionat aleví de segona divisió la temporada 2016 – 2017.

En reconeixement a la trajectòria esportiva de l’equip pre-benjamí del Club Futbol Esplais, i especialment per l’assoliment del campionat de lliga comarcal la temporada 2016 – 2017.

En reconeixement a la trajectòria esportiva de Nina Font i Castells, i especialment per la 1a posició en el campionat d’Europa de Twin-tipRace la temporada 2017.

En reconeixement a la trajectòria esportiva de l’Álex Gonzalez i Herrera, i especialment per l’assoliment del campionat nacional de vol dinàmic.

En reconeixement a la trajectòria esportiva de César Rico i García, i especialment per l’assoliment del campionat nacional de vol dinàmic.

En reconeixement a la trajectòria esportiva d’Arseniy Pradkhan, i especialment per l’assoliment del campionat nacional de flowrider.

En reconeixement a la trajectòria esportiva de l’Eric Izquierdo i Baas, i especialment per l’assoliment del campionat de Catalunya de motocròs categoria MX1.

En reconeixement a la trajectòria esportiva de Siset Salleras Colls, i especialment per l’assoliment del sotscampionat de Catalunya de snowboard categoria U13 de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern la temporada 2016 – 2017.

En reconeixement a la trajectòria esportiva de Carla Escuder Sanmiquel, i especialment per l’assoliment del campionat de Catalunya de judo en categoria benjamí competidor -30 kg la temporada 2017.

En reconeixement a la trajectòria esportiva de Noah Bos Pallarès, i especialment per l’assoliment del sotscampionat de Catalunya de judo en categoria aleví -45 kg la temporada 2017.

En reconeixement a la trajectòria esportiva d’en Marcel Fopma i Batlle, i especialment per haver assolit amb l’escola de bàsquet Girona Marc Gasol el campionat interterritorial de Catalunya júnior la temporada 2016 – 2017.

En reconeixement a la trajectòria esportiva de l’Àlex Blánquez i Ovelleiro, i especialment per l’assoliment dels campionats del XV circuit juvenil del Club Tennis Llafranc 1r trimestre i 2n trimestre, sotscampió infantil del circuit juvenil d’estiu del Club Tennis l’Escala i sotscampió de la IV copa de fires del Club Tennis Alt Empordà.

En reconeixement a la trajectòria esportiva de l’Emma Feliu i Martín, i especialment per l’assoliment de la 2a posició de la swim by sunset categoria femenina, la 3a posició a la travessia popular de Llançà categoria menors, la 2a posició de la swimfaster Llançà categoria infantil, la 3a posició de la swim Colera i la 1a posició categoria júnior femení de la Marnaton Cadaqués.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar