Jornada 10 CB Escolàpies

El Sènior Femení perd en el doble partit de la jornada: dissabte va perdre contra un rival molt més superior; diumenge, perd degut als pocs efectius tot i sortir manant en els primers compassos del partit.

El Júnior Masculí guanya a domicili en un partit on els vermells van castigar els errors dels rivals.

El Júnior Femení perd també en el doble partit de la jornada: dissabte els errors no forçats de les vermelles les condemnen; diumenge, el nul encert ofensiu és determinant: tot i trenar bé l’atac, no acaben castigant.

El Cadet Masculí guanya en el seu desplaçament on la sortida de pressió i els tirs ben seleccionats han donat una important victòria en un partit on les defenses s’han imposat als atacs.

L’Infantil Masculí guanya a domicili en un partit on els vermells han sigut superiors en tots els aspectes.

L’Infantil Femení Vermell guanya a la capital del Pla de l’Estany on les vermelles han dominat tot el tempo del partit.

L’Infantil Femení Negre perd en un matx on les vermelles no han estat concentrades en gaires trams de partit.

El Mini Masculí 2006 perd a casa en un matx on els errors no forçats i les pèrdues de pilota han fet que els vermells no es poguessin endur una important victòria.

El Mini Masculí 2007 guanya a domicili en un partit on els vermells han imposat el seu ritme durant tot el partit.

El Mini Femení perd contra el líder del grup en un partit on si bé les vermelles han sortit molt concentrades, el xoc físic ha fet que les vermelles no s’hagin trobat còmodes en cap moment.

El PreMini 2008 guanya a casa i queda com a líder invicte de grup, passant al Nivell A de Girona, després de guanyar en un partit on els vermells han dominat en tot moment.

El PreMini 2009 guanya en un matx de menys a més on l’ansietat en el tir ha fet que fins que no s’ha triat millor aquest, els vermells no han aconseguit despegar del marcador.

El PreMini Femení perd clarament contra un rival més físic.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar