Jornada 9 CB Escolàpies

Jornada marcada per la Presentació dels 16 equips amb un total de 270 jugadores i jugadors entre Escoleta de Bàsquet i Club, que ha comptat amb la presència de vàries institucions, des de polítiques fins a federatives, passant per locals i institucionals.

El Sènior Masculí perd en la doble jornada i queda tercer de grup, quedant eliminat d’aspiracions per anar al primer grup després de perdre divendres en un desplaçament on els locals van sortir més intensos i van saber explotar els errors dels vermells; i dissabte en un matx on els vermells no van sortir del tot concentrats i tot i reaccionar a la represa, no van estar del tot encertats per donar la volta al marcador.

El Sènior Femení perd en el seu desplaçament en un matx on les vermelles no van estar encertades.

El Júnior Masculí perd a casa en un matx on els errors no forçats foren determinants.

El Júnior Femení perd en el seu desplaçament en un matx on els errors en atac i algunes faltes de concentració en defensa, així com els errors no forçats castigats per les locals han sentenciat les vermelles.

El Cadet Masculí guanya en un partit molt complet dels vermells, sabent explotar els seus punts forts.

L’Infantil Masculí guanya en el seu desplaçament gràcies a una molt bona entrada que les hi ha permès viure de rendes.

L’Infantil Femení Vermell guanya en un partit de menys a més on les vermelles han sabut explotar l’1x1 contra les gironines.

L’Infantil Femení Negre perd tot i donar una excel·lent imatge en un matx on les vermelles han sigut castigades pel desgast físic.

El Mini Masculí 2007 guanya a casa en un matx on els vermelles han sabut dominar.

El Mini Femení guanya el derbi en un partit on les vermelles no han estat del tot encertades però que gràcies a la defensa s’han endut la victòria a casa.

El PreMini 2008 guanya el derbi contra el segon classificat en un matx molt travat però que els vermells han suplit per ofici.

El PreMini 2009 guanya en un matx on els vermells han estat sempre constants.

El PreMini Femení perd però treballant en tot moment.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar