Els millors “long drivers” d´Europa a la final del LDET a Torremirona

Els 8 millors jugadores europeus de Long Drive participaran al MASTERS LDET CUP, el torneig que tancarà aquesta temporada, el pròxim 19 de Novembre La competició tindrà lloc al camp Torremirona Golf Resort, a la província de Girona L’espectacle del Long Drive arriba a Catalunya gràcies al Long Drivers European Tour (LDET), que celebrarà el MASTERS LDET CUP, l´última proba puntuable del tour, a Torremirona Golf Resort (Figueres, Girona).

El torneig tindrà lloc el diumenge dia 19 de Novembre, i reunirà als 8 millors jugadors d´Europa d´aquesta disciplina com són Matt Nicolle (ENG), Tanguy Marionex (BEL), Brad Pearmain (UK), Vicent Palm (GER), Timo Petrasch (GER), Bry Roberts (WAL), Alex Robertson (ENG) i Steve Curtis (ENG); aquest últim substituint al lesionat Sebastian Forslöv.

El LDET arriba a Catalunya

En aquesta cinquena temporada del Tour, el qual ha tingut un gran èxit de participants als diferents països, el torneig final serà la novena proba d´una competició que ja ha passat per Silkeborg (Dinamarca), Tallinn (Estònia), Hannover (Alemanya), Atzenbrugg (Àustria), Bled (Eslovènia), Zalácsany (Hongria), Pravets (Bulgària) i Màlaga (Espanya). A més, aquesta temporada, i per primera vegada a la història, el LDET va organitzar un Demo-Show de long drive durant el KLM Open a Holanda, torneig del European Tour. Un torneig decisiu

Els jugadors del circuit són professionals del golf que porten moltes hores d´entrenament a les seves esquenes colpejant milers de boles, i que treballen amb insistència buscant el millor cop. L’anglès Matt Nicolle lidera el rànquing LDET amb 6.000 punts. Nicolle està fent una gran temporada i ja s´ha assegurat el títol europeu. Tot i que ja la corona europea a la butxaca, vol acabar la temporada amb una altra victòria (ja ha guanyat a Dinamarca, Estònia i al torneig d´Espanya). El millor cop de l’anglès aquesta temporada va ser a Hongria amb 421 iardes, una espectacular distància a l’abast de molt pocs.

El rànquing està més ajustat i emocionant que mai, amb tres jugadors que s’estan disputant ocupar les altres dues places del pòdium final, –el belga Tanguy Marionex, l´anglès Brad Pearmain i l´alemany Vincent Palm-, que arriben disposats a demostrar el seu gran talent. Tant Pearmain com Palm estan empatats a punts al rànquing, pel que la seva actuació a Torremirona decidirà qui estarà al pòdium final i qui no. No ho tindran fàcil, ja que hi ha altres jugadors com Timo Petrasch, Alex Robertson (guanyador a Eslovènia), Bryan Roberts i Steve Curtis amb fam de demostrar la seva vàlua. Tots ells han demostrat ser els millors d´Europa amb grans cops aquest any, entre les 378 i 424 iardes.

Funcionament del torneig

El diumenge 19 de Novembre serà el gran dia del MASTERS LDET CUP. A les 10 del matí començarà l’espectacle. Els jugadors professionals estaran enquadrats en dos grups i el sistema de competició serà com el de la Champions League de futbol. Cada jugador disputarà 3 “matchs” contra els altres jugadors del seu grup al millor de tres sets. Cada victòria comptarà 1 punt. Després de la fase prèvia (segons la classificació) per la tarda els jugadors disputaran els 1/4, les semifinals i la final del torneig.

La competició està concebuda com un show, així que el públic, els jugadors i els mitjans podran gaudir d´un gran ambient. Hi haurà servei de bar per als espectadors.

L´entrada al públic en general és lliure y gratuïta.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar