Més de 50 regatistes a la To Be or Not To Be Laser Master

Un lideratge clar de Leandro Rosado en Laser Standard i una gran disputa fins a l'últim segon en Laser Radial, on en Xavier Boluda en va resultar el vencedor final.

La regata To Be Laser Master d'aquesta edició constava de tres dies de competició entre el divendres 20 d'octubre i el diumenge 22 on es van navegar un total de 16 proves, 8 en cada aparell (vela Standard i vela Radial). E per cada aparell el divendres amb un vent tèrmic que va començar suau i va acabar amb una intensitat moderada on tots els esportistes van poder gaudir en condicions ideals durant tot el dia, 3 més el dissabte on va imperar un vent suau i molt variable que va posar a prova la tècnica i tàctica dels esportistes més hàbils i 2 finals el diumenge amb una forta tramuntana que va suposar un gran desgast per a tota la flota.

En la categoria Laser Standard (vela de 7.1 metres de superfície) el gran dominador de tot el campionat va ser el Leandro Rosado (que suma el seu tercer Trofeu To Be), que va compartir protagonisme amb l'olímpic Jose Luis Doreste que va tenir una gran jornada final i en Toni Roig que va protagonitzar una molt bona segona jornada. En Laser Radial, En Xavier Boluda es va imposar al trofeu To Be lluitant fins a l'última onada de l'ultima cenyida espectacularment amb la Mònica Azón. Els dos regatistes tenen tres trofeus To Be al seu palmarès.

Entre tots els participants hi van destacar regatistes internacionals de Noruega, Suïssa, França, Alemanya, Bèlgica, Holanda i d'Espanya que cada vegada tenen més present al seu calendari una competició que compleix la seva onzena edició i que s'està guanyant a pols una gran reputació, per un camp de regates que pràcticament sempre els hi brinda unes jornades espectaculars per navegar i per una organització que deixa als participants encantats i plens de paraules d'agraïment.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar