Finalitza la Copa de España Patín de Vela a Roses

Aquest darrer cap de setmana s'ha celebrat la Copa de España Patín de Vela 2017 al club GEN Roses. L'esdeveniment s'ha dut a terme durant els dies 12, 13 14 i 15 d'Octubre, fent d'entre una a dues regates per dia, començant així amb la primera regata el dijous a la 13h del migdia.

Durant els dos primers dies de la competició el vent va acompanyar favorablement ja que hi havia els nusos perfectes per dur a terme una bona regata. El tercer dia va començar amb la problemàtica de la falta de vent, fet que va fer retardar una mica l'horari de sortida previst. Tot i així, el vent va acabar pujant i tots els participants van poder acabar sortint a l'aigua. Aquest mateix dissabte va concloure amb una barbacoa organitzada pel mateix club GEN Roses de la qual van poder gaudir tots els competidors juntament amb els seus acompanyants.

Finalment, diumenge dia 15 es va dur a terme l'últim dia de competició amb un vent d'entre 14-16 nusos aproximadament. Acabant el dia amb l'entrega de premis on la classificació va concloure amb Oriol Castellà, Peco Mulet i Quim Esteba ocupant el 1er, 2on i 3er lloc respectivament en el gènere masculí, i amb una primera posició d'Ana Pujol en gènere femení ben debatuda amb la regatista Nina Esteba.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar