El Club d’Escacs Figueres participa amb un equip a la final del Campionat de Catalunya d’edats en modalitat per equips

Aquesta setmana s’ha disputat a la Pineda (Tarragona) la Final del Campionat de Catalunya d’Escacs per edats en modalitat per equips on el Figueres només hi ha pogut participar amb un equip, donat que el divendres dia 13, les escoles de Figueres tenien curs escolar normal –no feien pont-, i per tant això impedia la participació de més equips sense saltar-se les classes.

L’equip sub-12, ha guanyat 2 enfrontaments i n’ha perdut 4, situant-se a la part baixa de la classificació. Els components de l’equip i els punts respectius de cadascú, han estat: Pep Roura (3), Lluis Compte (1), Pol Pujolar (2) i Jokin Casado (2), d’un total de 6 partides disputades.

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ DEL CLUB ESCACS FIGUERES AL CAMPIONAT TERRITORIAL ABSOLUT QUE ES DISPUTA A BANYOLES

D’altra banda, aquest diumenge s’ha disputat la segona ronda del Campionat territorial de Girona absolut, amb la participació de 70 jugadors de diferents clubs de les comarques gironines. D’aquests, el Figueres i l’Hostalric, amb 9 jugadors cadascú són els dos clubs que més jugadors hi aporten.

Per part del Figueres, els dos jugadors que han vençut les seves dues partides i que per tant encapçalen la classificació amb dos punts, són els Mestres Catalans Àlex Pinsach i Lluís Parals. Tots dos, tercer i cinquè del ranking inicial són dels que es compten entre els màxims favorits a conquerir el títol. La totalitat de jugadors del Figueres que hi prenen part són:

Pinsach Gelabert Alexandre
Parals Marce Lluis
Vilanova Guardiola Josep M.
Gili Munoz Daniel
Arambulo Urbaneta Henry Jose
Vinolas Anglada Laura
Vinolas Anglada Jude Biel
Escriba Cufi Ferran
Casado Graboleda Jokin

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar