Un equip del C.E. Alt Empordà de La Cate guanya el Campionat de Catalunya en la categoria Sub 12

El club figuerenc ha estat el millor club de la província de Girona al campionat. Tenint en compte el nivell, els altres equips han quedat en una boníssima posició.

La Pineda (Tarragona), dissabte 14 d'octubre. Del 12 al 14 d'octubre s'ha celebrat a La Pineda (Tarragona) el Campionat de Catalunya d'edats per equips. El Club d'Escacs Alt Emporda de La Cate ha presentat 4 equips (la representacio més nutrida de la província de Girona) i els resultats han estat excepcionals,

Dels dos equips inscrits en categoria Sub 12, un d'ells ha quedat campió de Catalunya. L'equip "A" del Sub 12, format per Acevedo, Garcia Caro, Insa, Higueras i Rebollo, ha guanyat un dur torneig en el que hi competien 20 equips de tot Catalunya, imposant-se al Colon de Sabadell i el Sant Andreu, que eren els màxims aspirants del campionat. L'equip "B" sub 12 del Club, format per Hervas, D. Sanllehi, Barat i X. Sanllehi ha quedat en una molt meritòria 13 plaça.

En categoria Sub 8, l'equip de casa format per Vives, Cusi, Bech i Güell, ha estat dominant fins a mig torneig, quedant al final en 6ª posicio, havent competit a un molt alt nivell donat que només un punt els ha acabat separant del podi.

Finalment l'equip Sub 18 format per Serra, Nuñez i Salleras, ha tingut un paper discret i ha quedat en 8ª posició. L'aparellament no els ha afavorit i la seva posició no ha reflectit l'alt nivell en el que han competit.

Finalment afegir que el C.E. Alt Emporda de La Cate ha estat el millor club gironí del Campionat de Catalunya, tant per clasificacions, com per la nombrosa representacio de joves valors que han competit en el torneig.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar