152 participants a la 11a edició de la Ratpenat

La nit del dissabte 7 d’octubre es va celebrar a Roses la 11a edició de la Ratpenat, la marxa nocturna del Cap de Creus amb un total de 152 participants.

El Club Ciclista Roses i Easybikes van preparar una Ratpenat amb la gran novetat d’afegir un recorregut per fer a peu a més del ja tradicional recorregut per fer en bici. Aquesta novetat va ser molt ben acollida pels participants que es van decidir per la modalitat de recorregut a peu, que van completar corrents o caminant. Degut al gran èxit d’aquest novetat, l’any 2018 es continuarà fent conjuntament amb el recorregut en BTT.

Finalment a l’arribada, tothom va poder entaular-se i gaudir d’una butifarra XXXL acompanyada de brunyols i garnatxa de l’Empordà, moment idoni per comentar com havia anat, per riure de les moltes anècdotes ocorregudes i per poder copsar que l’opinió dels participants, sent aquesta molt positiva per com havia anat aquesta Ratpenat 2017.

Des del Club Ciclista Roses i Easybikes, com sempre, volem agrair als col·laboradors (SID Publicitat, En bona mà, Drogueria Ferdy, Planxisteria J.Ripoll, Edibikes, Zero Flats, Sportful, Surià Bicis, InRocLights, CIM Esports, premsa, Policia Local i l’ajuntament de Roses) i especialment a tots els voluntaris que van ajudar a que aquesta nova edició de la Ratpenat deixés un fantàstic regust de boca a tots els participants. Moltes gràcies i fins a la propera Ratpenat!

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar